Joost Krijns, Jasper Veltkamp en Jamarro Diks blijven bij Excelsior'31

Joost Krijns, Jasper Veltkamp en Jamarro Diks blijven bij Excelsior'31

De Technische Commissie van Excelsior'31 heeft wederom drie spelers vastgelegd voor komend seizoen. 

Joost Krijns heeft bijgetekend. De 26-jarige centrale verdediger is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij Excelsior'31. Dit seizoen kwam hij tot nu toe slechts in zes competitieduels in actie, vanwege een hamstringblessure. 

Ook Jasper Veltkamp blijft bij Excelsior'31. Het 20-jarige talent uit de eigen jeugdopleiding is bezig aan zijn vierde seizoen bij de selectie en brak dit seizoen echt door in het eerste elftal. De aanvallende middenvelder kwam in het uitduel tegen Jong Almere City FC in de basis te staan en stond die plek sindsdien niet meer af. Hij speelde twaalf competitieduels en was daarin belangrijk met twee goals en vier assists. 

Daarnaast is ook het contract van Jamarro Diks verlengd. De 24-jarige aanvaller is bezig aan zijn eerste seizoen bij Excelsior'31. Tot nu toe kwam hij in alle competitieduels in actie en was hij goed voor zes doelpunten en een assist. 

De Technische Commissie is blij dat Joost Krijns, Jasper Veltkamp en Jamarro Diks ook komend seizoen deel uitmaken van de eerste elftalselectie.

Eerder werd al bekend dat de contracten met Hielke Penterman, Hakim Ezafzafi, Stijn Beverdam, Michel Gerritsen Mulkes, Mirko Zwiers, Dérian Reinders, Vincent Schmidt, Melvin Koetsier en Niek Davina zijn verlengd en dat Boy Boeloerditi heeft aangegeven de club na dit seizoen te gaan verlaten. 

Kalender icoon donderdag 23 januari 2020 13:03 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers