MATCHDAY! 21:10 UUR: ZVV Urk - Excelsior'31 (zaalvoetbal)

Foto bij MATCHDAY! 21:10 UUR: ZVV Urk - Excelsior'31 (zaalvoetbal)

MATCHDAY! 21:10 UUR: ZVV Urk - Excelsior'31 (zaalvoetbal)

Vanavond (vrijdag 24 januari) staat er wederom een uitwedstrijd op het programma voor de zaalvoetballers van Excelsior’31. Ditmaal reist de formatie uit Rijssen af naar Urk voor het duel tegen de plaatselijke ZVV. Het duel op Urk begint om 21.10 uur en staat onder leiding van de heren Jansen, Draaijer en Pultrum.

De Urkers kenden een uitstekende start van de tweede seizoenshelft. Nadat het twee weken terug het naar voren gehaalde duel bij IFC Zwolle nipt met 2-3 wist te winnen, won het afgelopen vrijdag de thuiswedstrijd tegen Futsal Winsum (5-4).

Excelsior’31 daarentegen speelde afgelopen vrijdag haar eerste wedstrijd na de winterstop. Het ging op bezoek bij koploper Texel’94 met 9-3 onderuit. Door deze resultaten wisselden ZVV Urk en Excelsior’31 van positie op de ranglijst en staan de teams nu respectievelijk op een vierde en vijfde plaats in de eerste divisie.

Het eerste duel tussen beide teams dit seizoen werd door Excelsior’31 winnend afgesloten. De Rijssenaren wonnen destijds het openingsduel van het seizoen met 6-3 van de Urkers. In eerdere gespeelde onderlinge oefenwedstrijden doen de teams niet veel voor elkaar onder. In alle opzichten beloofd het vanavond dan ook een spannende wedstrijd te worden. 

Kalender icoon dinsdag 21 januari 2020 09:02 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers