Vacature: Trainer/coach Excelsior'31 JO17-1

Foto bij Vacature: Trainer/coach Excelsior'31 JO17-1

Vacature: Trainer/coach Excelsior'31 JO17-1

Vacature: Trainer/coach Excelsior'31 JO17-1

Voetbalvereniging Excelsior’31 is een voetbalclub uit Rijssen die speelt op sportpark De Koerbelt. De club heeft een rijke historie in het zaterdagamateurvoetbal en heeft een sterke identiteit. Onze kernwaarden plezier, ambitie en betrokkenheid hebben we hoog in het vaandel staan. Excelsior’31 is opgericht in 1931. De clubkleuren zijn rood-wit. De vereniging is de afgelopen jaren hard gegroeid en bestaat uit ruim 1800 leden. Het vlaggenschip voetbalt in de 3e divisie van het Zaterdagvoetbal.

Voor Excelsior’31 zijn we voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een:

TRAINER/COACH  voor de JO17-1 

De functie
Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en ambitieuze jeugdtrainer voor ons JO17-1 team

Jouw profiel
Als trainer beschik je over een goede en heldere voetbalvisie en kunt dit duidelijk overbrengen op het team en de individuele spelers. Je hebt communicatieve vaardigheden om onze visie over te brengen zowel intern als extern en bent voor Excelsior’31 een goed uithangbord naar de externe partijen; respect en sportiviteit zijn daarbij kernbegrippen. Je toont tevens betrokkenheid bij de rest van de vereniging. En kunt goed samenwerken met de TC, coördinator en collega trainers. Verder beschik je over adequate leidinggevende capaciteiten om het volledige potentieel uit de technische staf te halen en kun je zowel in de groep als boven de groep staan. Coachen is jou op het lijf geschreven. Je hebt het vermogen om je gedrag aan te passen indien de situatie verandert. Je hebt reeds ervaring in het jeugdtrainerschap bij een voetbalvereniging. Het hebben van het trainersdiploma Uefa-B is een pre. Tenslotte, ben je gewoon een echt voetbaldier in de goede zin van het woord.

Ons aanbod
Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie in een jonge en dynamische werkomgeving binnen een ambitieuze vereniging. Je hebt tot je beschikking een uitgebreide medische en technische staf en Excelsior’31 beschikt over een fantastische accommodatie.

Solliciteren
Spreekt het bovenstaande je aan en voldoe je aan het profiel? Mail dan je motivatiebrief en CV voor 17-02-2020 naar voetbalvereniging Excelsior’31 ter attentie van de Technische Commissie Jeugd.

Het mailadres is: hjo@excelsior31.nl

Kalender icoon woensdag 29 januari 2020 21:51 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers