MATCHDAY! 21.00 UUR REGGEHAL: Excelsior’31 - FC Marlène 2

Foto bij MATCHDAY! 21.00 UUR REGGEHAL: Excelsior’31 - FC Marlène 2

MATCHDAY! 21.00 UUR REGGEHAL: Excelsior’31 - FC Marlène 2

De zaalvoetballers van Excelsior’31 spelen vanavond (vrijdag 7 februari) eindelijk weer een thuiswedstrijd. In ‘thuishaven’ Sporthal de Reggehal zijn om 21.00 uur de reserves van FC Marlène de tegenstander. Scheidsrechters van dienst vanavond zijn de heren van der Wal, Belhadj en Langendonk. Bal- en wedstrijdsponsor is H. Huisman Metselwerken en pupil van de week is Lex Huisman.

Excelsior’31 behaalde uit de laatste vier wedstrijden slechts één punt. Door de goede seizoenstart waren de verwachtingen hoog, maar tijdens het zware programma in de afgelopen wedstrijden kon Excelsior’31 vaak niet thuisgeven. Geen schande voor de equipe van Noël Oude Bennink en Jan Borghuis, maar het staat de aankomende wedstrijden wel voor de opgave om punten te pakken. Want met duels in het vooruitzicht tegens teams die lager op de ranglijst staan, is het voor Excelsior’31 aanhaken bij de subtop of achterom kijken.

Met de reserves van FC Marlène treft Excelsior’31 vanavond een team dat op een P/D plaats staat (negende). Het gat is momenteel zeven punten in het voordeel van de rood-witten. Bij winst neemt het ruim afstand, maar bij een nederlaag worden de verschillen klein. Eerder dit seizoen in Heerhugowaard wist Excelsior’31 knap met 2-4 te winnen van de beloften van de eredivisionist.

Kalender icoon zaterdag 1 februari 2020 11:20 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers