Excelsior’31 door met Lucas van Beek

Foto bij Excelsior’31 door met Lucas van Beek

Excelsior’31 door met Lucas van Beek

De Technische Commissie van Excelsior’31 en Lucas van Beek zijn een contractverlenging van een seizoen overeengekomen. De 19-jarige centrale verdediger is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen in de hoofdmacht. Daarvoor speelde de Holtenaar bij Excelsior’31 in de JO19-1 en JO17-1 en in de jeugd van vv Holten. 

Dit seizoen kwam Lucas van Beek tot drie invalbeurten in het eerste elftal en maakt hij veel minuten in het tweede elftal en het beloftenteam. 

De Technische Commissie is blij dat Lucas van Beek ervoor kiest om zich door te ontwikkelen op De Koerbelt en wenst hem ook komend seizoen veel plezier en succes. 

Lucas van Beek is de zestiende speler die nu vastligt voor komend seizoen. Eerder werden de contracten van Melvin Koetsier, Stijn Beverdam, Joost Krijns, Vincent Schmidt, Mirko Zwiers, Dérian Reinders, Niek Davina, Hielke Penterman, Hakim Ezafzafi, Jasper Groothuis, Jamarro Diks, Michel Gerritsen Mulkes, Jasper Veltkamp en Frank Gerritsen Mulkes verlengd en werd bekend dat Desney Bruinink na dit seizoen overkomt van HSC’21.

Kalender icoon vrijdag 7 februari 2020 07:58 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers