Van Gaal nieuwe trainer beloften Excelsior'31

Foto bij Van Gaal nieuwe trainer beloften Excelsior'31

Van Gaal nieuwe trainer beloften Excelsior'31

Denny van Gaal wordt komend seizoen de nieuwe trainer van de beloften van Excelsior'31. De 35-jarige oefenmeester uit Hulsen is momenteel assistent-trainer van zaterdag tweedeklasser Hulzense Boys.

Tijdens zijn voetbalcarrière kwam Denny van Gaal uit voor SVVN en Hulzense Boys. Nadat hij een aantal seizoenen Hulzense Boys JO13-1 onder zijn hoede heeft gehad als trainer, maakte hij afgelopen zomer de overstap naar de hoofdmacht, waar hij nu assistent-trainer is van voormalig Excelsior'31 2-coach Bram Freie.

De Technische Commissie van Excelsior'31 wil voor het beloftenteam een jonge ambitieuze trainer hebben die opleidend denkt. Denny van Gaal is blij met de kans die hij krijgt bij Excelsior'31: "Ik kijk uit naar de samenwerking met de spelers en collega-trainers. Samenwerken, teambuilding en discipline vindt Excelsior'31 belangrijk en ik denk dat ik daar zeker mijn steentje aan bij kan dragen. Daarnaast is dit een mooie kans om mijzelf verder te ontwikkelen als trainer. Ik kijk dan ook uit naar mijn tijd bij Excelsior'31."

De Technische Commissie is blij met de aanstelling van Denny van Gaal en wenst hem veel plezier en succes op De Koerbelt. 

Kalender icoon donderdag 27 februari 2020 18:19 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers