Excelsior’31 TV duikt het archief in voor classics uit het verleden

Foto bij Excelsior’31 TV duikt het archief in voor classics uit het verleden

Excelsior’31 TV duikt het archief in voor classics uit het verleden

De komende weken geen voetbalwedstrijden en activiteiten bij Excelsior’31 in verband met het Coronavirus. Voor Excelsior’31 TV een goede reden om het archief in te duiken, om de trouwe kijkers de komende weken op de vaste uitzenddagen (zaterdag en donderdag) te laten genieten van ‘uniek’ beeldmateriaal uit het archief. De laatst geplaatste video's staan onderaan deze pagina. 

Te beginnen met beelden van een oefenwedstrijd tussen Excelsior’31 en Ajax in de zomer van 1991. Bij Ajax, dat onder leiding stond van Leo Beenhakker, kwamen onder meer John van ‘t Schip, Jan Wouters, Wim Jonk, Alfons Groenendijk en Frank de Boer in actie.Bekijk hieronder het Weekjournaal van week 12 met aandacht voor Excelsior'31 - HHC Hardenberg uit 2007.Kijk hieronder beelden van het oefenduel tussen Excelsior'31 en Ajax in 2004. Bij Ajax was, de huidige bondschoach van het Nederlands elftal, Ronald Koeman de trainer en maakten spelers als Maarten Stekelenburg, Urby Emanuelson, Daniël de Ridder, Maxwell en Nigel de Jong deel uit van de selectie.

 

Bekijk hieronder beelden van Excelsior'31 tegen DOS Kampen uit 2006, in het Weekjournaal van week 13. Bekijk hieronder de samenvatting van het oefenduel tussen Excelsior'31 en Ajax in 2008.

Kalender icoon donderdag 26 maart 2020 19:16 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers