Niels Leemhuis van Heracles Almelo naar Excelsior'31

Foto bij Niels Leemhuis van Heracles Almelo naar Excelsior'31

Niels Leemhuis van Heracles Almelo naar Excelsior'31

Niels Leemhuis speelt komend seizoen bij Excelsior'31. De 22-jarige middenvelder is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij Heracles Almelo.  

Niels Leemhuis genoot zijn jeugdopleiding bij TVC'28. De Tubbergenaar maakte in de zomer van 2016 de overstap naar Quick'20, waar hij een seizoen lang in de Derde Divisie op zondag speelde. Daar werd hij gescout door Heracles Almelo. Bij de eredivisionist tekende Leemhuis vervolgens een contract voor twee seizoenen, dat later met een seizoen verlengd werd. Na dit seizoen loopt zijn contract bij Heracles Almelo af. 

De afgelopen drie seizoenen maakte de middenvelder met name minuten in het beloftenteam en kwam hij twee duels in actie in de Eredivisie. Tot een echte doorbraak in de hoofdmacht van Heracles Almelo heeft het niet geleid, waardoor Niels Leemhuis nu kiest voor een overstap naar Excelsior'31. Hij kan op alle posities op het middenveld uit de voeten. 

De Technische Commissie van Excelsior'31 is blij met de komst van Niels Leemhuis en wenst hem veel plezier en succes toe op De Koerbelt. 

Niels Leemhuis is de twintigste speler die vastligt voor komend seizoen. Eerder werden de contracten van Melvin Koetsier, Stijn Beverdam, Joost Krijns, Vincent Schmidt, Mirko Zwiers, Dérian Reinders, Niek Davina, Hielke Penterman, Hakim Ezafzafi, Jasper Groothuis, Jamarro Diks, Michel Gerritsen Mulkes, Lucas van Beek, Jasper Veltkamp en Frank Gerritsen Mulkes verlengd en werd bekend dat Desney Bruinink na dit seizoen overkomt van HSC’21, Sander Thomas overkomt van Sparta Enschede, Emilio Solino Overmars overkomt vanuit de jeugdopleiding van FC Twente en Walter Dias Nzasi overkomt van HHC Hardenberg.

Kalender icoon zaterdag 21 maart 2020 16:05 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers