Doelman Anthony van Zaltbommel van DETO Twenterand naar Excelsior'31

Foto bij Doelman Anthony van Zaltbommel van DETO Twenterand naar Excelsior'31

Doelman Anthony van Zaltbommel van DETO Twenterand naar Excelsior'31

Anthony van Zaltbommel maakt na dit seizoen de overstap van DETO Twenterand naar Excelsior'31. De 21-jarige doelman tekent in Rijssen een contract voor een seizoen. 

De geboren en getogen Almeloër begon met keepen in de jeugd van Oranje Nassau. In zijn jeugdtijd trainde de doelman al eens mee bij de jeugd van FC Twente en zat hij 3,5 jaar bij de KNVB-regioselectie. Vanuit de O17 maakte hij direct de overstap naar het eerste elftal van ON. Na een seizoen onder de lat te hebben gestaan bij de hoofdmacht van ON maakte Anthony van Zaltbommel de overstap naar DETO Twenterand, waar hij na een half seizoen een basisplek veroverde. Momenteel is de doelman bezig aan zijn vierde seizoen in Vriezenveen, waar hij sindsdien door de DETO-supporters twee keer verkozen werd tot speler van het jaar. 

"Mijn hoogtepunt bij DETO Twenterand was de promotie naar de Hoofdklasse in de zomer van 2018. Ik kijk dan ook terug op een mooie tijd in Vriezenveen. De afgelopen jaren heb ik natuurlijk al een aantal keer tegen Excelsior'31 gespeeld. Dan merk je dat Excelsior'31 een grote club is in de regio. Bij Excelsior'31 hoop ik mijzelf te bewijzen in de Derde Divisie en hoop ik met de club mooie stappen te gaan maken. Ik kijk dan ook uit naar mijn tijd in Rijssen en hoop in de toekomst een belangrijke rol te gaan spelen voor de club", aldus Anthony van Zaltbommel. 

De Technische Commissie wenst Anthony van Zaltbommel veel plezier en succes bij de club. 

Anthony van Zaltbommel is de eenentwintigste speler die vastligt voor komend seizoen. Eerder werden de contracten van Melvin Koetsier, Stijn Beverdam, Joost Krijns, Vincent Schmidt, Mirko Zwiers, Dérian Reinders, Niek Davina, Hielke Penterman, Hakim Ezafzafi, Jasper Groothuis, Jamarro Diks, Michel Gerritsen Mulkes, Lucas van Beek, Jasper Veltkamp en Frank Gerritsen Mulkes verlengd en werd bekend dat Desney Bruinink (HSC'21), Sander Thomas (Sparta Enschede), Emilio Solino Overmars (jeugdopleiding van FC Twente), Walter Dias Nzasi (HHC Hardenberg) en Niels Leemhuis (Heracles Almelo) aan de selectie toegevoegd worden. 

Bron foto boven: Johan Wolff

Kalender icoon zaterdag 21 maart 2020 19:18 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers