Marcel Lankamp nieuwe Hoofd Opleidingen voor de onderbouw

Foto bij Marcel Lankamp nieuwe Hoofd Opleidingen voor de onderbouw

Marcel Lankamp nieuwe Hoofd Opleidingen voor de onderbouw

Excelsior'31 heeft Marcel Lankamp aangesteld als nieuwe Hoofd Opleidingen voor de onderbouw. De functie wordt vanaf komend seizoen gesplitst in een Hoofd Opleidingen voor de bovenbouw en een Hoofd Opleidingen voor de onderbouw. Marcel Borkent zal zich gaan focussen op de bovenbouw (jeugd onder 13 t/m onder 23). Marcel Lankamp op de onderbouw (jeugd onder 8 t/m onder 12). 

Marcel Lankamp is geen onbekende binnen de vereniging. Hij was in 2005 één van de initiatiefnemers voor het nieuw leven inblazen van de interne Minicompetitie bij Excelsior'31, een groot succes dat inmiddels niet meer weg te denken is op de vrijdagavond. Daarnaast is de Rijssenaar de afgelopen jaren onder meer trainer van de JO19-2 geweest en is hij nu al een aantal seizoenen, samen met Han Slots, verantwoordelijk voor Excelsior'31 JO13-1. Verder is Marcel Lankamp momenteel verantwoordelijk voor de interne scouting bij de jeugd. De werkzaamheden voor de scouting zal hij ook komend seizoen blijven doen. 

Marcel Lankamp heeft een sterke klik met de jongste jeugd en wil graag samen met de Hoofd Opleidingen van de bovenbouw een bijdrage leveren in het ontwikkelen van onze jeugdspelers. 

Het bestuur van Excelsior'31 is blij dat Marcel Lankamp enthousiast is om deze functie op zich te nemen en wenst hem veel plezier en succes bij zijn werkzaamheden voor de jeugd. 

Kalender icoon maandag 23 maart 2020 13:32 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers