Coronachallenge Excelsior'31 (Aflevering 4)

Foto bij Coronachallenge Excelsior'31 (Aflevering 4)

Coronachallenge Excelsior'31 (Aflevering 4)

Excelsior'31 is begonnen met de Coronachallenge. Op Instagram worden challenges gedeeld om zodoende toch bezig te blijven in deze voetballoze tijd. Film je challenge en stuur hem in op het Instagramaccount: @coronachallengeexcelsior31. Hier worden alle ingestuurde video's ook geplaatst. 

Excelsior'31 TV komt elke maandag en vrijdag met extra uitzendingen. Jeugdtrainers Stèfan Leusink en Lourens Smids en eerste elftalspelers Stijn Beverdam en Jasper Veltkamp houden je de komende weken op de hoogte van de Coronachallenge van Excelsior'31. Tevens komen de leukste inzendingen van het Instagram-account voorbij en praten Stijn Beverdam en Jasper Veltkamp je de komende weken bij over hun tijd in de jeugd van Excelsior'31.

* In de vierde aflevering onder meer Daan Ligtenberg, Dionne Hendriksen, Jasper Veltkamp en Stijn Beverdam



* In de derde aflevering een overzicht van de leukste ingestuurde challenges van afgelopen week, een interview met Jasper Veltkamp over zijn tijd in de jeugdopleiding van Excelsior'31 en Stijn Beverdam met de nieuwe challenge voor komend weekend.




* In de tweede aflevering van de Coronachallenge bij Excelsior'31 TV zie je de leukste ingezonden challenges van afgelopen weekend door jong en oud, praten we met Stijn Beverdam en Jasper Veltkamp over de voetballoze periode en doet Jasper Veltkamp de challenge voor de komende week voor. 



* Bekijk hieronder de eerste aflevering met onder meer voormalig Excelsior'31-spelers Daan Ligtenberg en Mart Zwiers (De Graafschap O19) en oud-speelster Naomi Hilhorst (FC Twente Vrouwen)

 

Kalender icoon maandag 30 maart 2020 18:08 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers