Dionne Hendriksen, Geert Agteresch en Erik Baan ook komend seizoen in staf Excelsior'31 1

Dionne Hendriksen, Geert Agteresch en Erik Baan ook komend seizoen in staf Excelsior'31 1

Dionne Hendriksen, Geert Agteresch en Erik Baan, drie stille krachten op de achtergrond, maken ook komend seizoen onderdeel uit van de staf van het eerste elftal. 

Dionne Hendriksen (25) gaat haar vierde seizoen in als fysiotherapeut bij Excelsior’31. In het dagelijks leven is Dionne Hendriksen werkzaam bij Fysiotherapie Koninginneweg in Rijssen, waar ze gespecialiseerd is in sportfysiotherapie. Hierin hoopt ze volgend jaar haar masterstudie aan de SOMT in Amersfoort af te ronden. 

Dionne Hendriksen verzorgt komend seizoen wederom één avond in de week diverse hersteltrainingen voor de geblesseerde spelers. Dit moet onder meer bijdragen aan de fitheid van de selectie. Op zaterdag zal de Apeldoornse, net als de afgelopen drie seizoenen, aanwezig zijn bij de wedstrijden van het eerste elftal voor de verzorging van de spelers voor, tijdens en na de wedstrijden.  

Ook Geert Agteresch blijft komend seizoen bij Excelsior'31. Voor velen zal dit geen verrassing zijn, want hij gaat alweer zijn 22e seizoen in is als materiaalverzorger bij het eerste elftal. De 37-jarige Rijssenaar is er altijd. Hij zorgt ervoor dat bij alle trainingen en wedstrijden de kleding en het (trainings)materiaal klaarligt voor spelers en trainers. Alles is tot in de puntjes geregeld. Menig BVO zal jaloers zijn op de werkwijze van Geert Agteresch. 

Daarnaast is hij ook een luisterend oor en klankbord voor de groep. Het komt regelmatig voor dat de stoelen in het materialenhok van Geert Agteresch een uur voor de training al bezet zijn door spelers en stafleden, die onder het genot van een bak koffie hun verhaal doen bij "De Zaag". Kortom, een onmisbare schakel in de staf. 

Ook Erik Baan zal komend seizoen deel uitmaken van de staf. Het wordt voor de 46-jarige Rijssenaar zijn vierde seizoen als teammanager van de hoofdmacht. Daarvoor was de voormalig doelman onder meer jarenlang werkzaam als keeperstrainer en keeperscoördinator in de jeugdopleiding van Excelsior'31. 

Erik zorgt ervoor dat alle zaken rondom het team, gedurende de hele week, goed geregeld zijn voor de spelers en de stafleden. Tevens is hij een belangrijke verbinding tussen de spelers, staf en de Technische Commissie. 

De Technische Commissie is blij dat Excelsior'31 ook komend seizoen gebruik kan maken van de kennis en expertise van Dionne Hendriksen en dat Geert Agteresch en Erik Baan ook komend seizoen hun werkzaamheden uitvoeren rondom het eerste elftal. De TC wenst Dionne, Geert en Erik veel plezier en succes toe komend seizoen! 

Kalender icoon zaterdag 4 april 2020 18:58 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers