Paulo ten Buuren nieuwe trainer Excelsior'31 2

Foto bij Paulo ten Buuren nieuwe trainer Excelsior'31 2

Paulo ten Buuren nieuwe trainer Excelsior'31 2

De selectie-elftallen bij de senioren zien er volgend seizoen iets anders uit dan voorgaande seizoenen. Excelsior'31 heeft zich ingeschreven voor de nieuwe beloftencompetitie voor amateurclubs. Dit team zal bestaan uit spelers onder de 23 jaar en zal elke zaterdag in actie komen. Eerder werd al bekend dat Denny van Gaal de nieuwe trainer wordt van het onder 23 team. 

Excelsior'31 blijft ook met het tweede elftal actief in de reserve hoofdklasse. De Technische Commissie van Excelsior'31 heeft Paulo ten Buuren aangesteld als nieuwe trainer van het tweede elftal. De 41-jarige oefenmeester is momenteel trainer van DVSD JO19-1 en is tevens lid van de commissie 'opleiden en ontwikkelen' bij ATC'65. In het dagelijks leven is de Hengeloër werkzaam als sportdocent op het ROC van Twente in Almelo en Enschede. 

Paulo ten Buuren kijkt uit naar zijn tijd bij Excelsior'31: "Ik zie Excelsior'31 2 als een prachtige uitdaging. Excelsior'31 is een grote club waar ontwikkeling en prestatie voorop staan. Dat ik straks onderdeel uit mag maken van deze club vind ik geweldig. Ik denk dat de leeromgeving en de spelprincipes van Excelsior'31 goed passen bij mij als trainer. Opleiden en ontwikkelen zijn voor mij belangrijke speerpunten binnen het voetbal. Ik kijk er dan ook naar uit om samen te gaan werken met gemotiveerde spelers en collega-trainers. Ik hoop op een fijne samenwerking en een prettige werksfeer op sportpark De Koerbelt."

De Technische Commissie wenst Paulo ten Buuren veel plezier en succes toe bij Excelsior'31. 

 

Kalender icoon woensdag 1 april 2020 18:31 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers