Train thuis mee met Excelsior’31 TV en maak kans op mooie prijzen!

Train thuis mee met Excelsior’31 TV en maak kans op mooie prijzen!

Excelsior’31 TV probeert jong en oud in deze voetballoze periode te vermaken. Speciaal voor de jeugd is er enkele weken geleden gestart met de Coronachallenge. Deze challenge is vanaf de tiende uitzending veranderd qua opzet. Excelsior'31 biedt je vanaf maandag 20 april een maand lang elke maandag en vrijdag diverse oefeningen/challenges aan voor thuis. Hiermee houd je de conditie op peil, verbeter je je techniek en kun je ook nog eens kans maken op leuke prijzen!

* Fysieke oefeningen vrijdag 15 mei* Voetbaltechnische oefeningen maandag 11 mei* Fysieke oefeningen vrijdag 8 mei* Voetbaltechnische oefeningen maandag 4 mei
* Fysieke oefeningen vrijdag 1 mei * Voetbaltechnische oefeningen dinsdag 28 april|* Fysieke oefeningen vrijdag 24 april* Voetbaltechnische oefeningen maandag 20 aprilHoe werkt het?
Elke maandag introduceren jeugdtrainers Lourens Smids en Stèfan Leusink drie voetbaltechnische oefeningen in de Coronachallenge-uitzendingen van Excelsior’31 TV. Op vrijdag zijn fysiotherapeuten Dionne Hendriksen en Jorrick Brinkman aan zet. Zij doen dan drie fysieke oefeningen voor. Alle oefeningen zijn uiteraard met de bal!

Puntentelling
Het aantal punten dat je krijgt voor het voltooien van de voetbaltechnische challenges zijn gebaseerd op het level dat de oefening toegewezen krijgt in de uitzending. Dit verschilt van 1 tot 15 punten. Voor het uitvoeren van de fysieke challenges krijg je 7 punten per oefening.

Hoe doe je mee?
Laat door middel van een filmpje zien dat je de challenge hebt gehaald. Tag/DM @coronachallengeexcelsior31 op Instagram en deel je video.

Doe mee en win!
Behaal binnen twee weken elk level van de voetbaltechnische oefeningen en voltooi ook de fysieke oefeningen. Aan de hand van de inzendingen via Instagram, wordt de ranglijst per dag bijgewerkt en gedeeld op het Instagramaccount @coronachallengeexcelsior31. De winnaars en leukste inzendingen maken kans op gave prijzen!  

Kalender icoon vrijdag 15 mei 2020 15:14 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers