Zaterdag 6 juni: Doe-morgen bij Excelsior'31 (geef je op!)

Foto bij Zaterdag 6 juni: Doe-morgen bij Excelsior'31 (geef je op!)

Zaterdag 6 juni: Doe-morgen bij Excelsior'31 (geef je op!)

Zoals bekend heeft Excelsior'31 een VUT-ploeg met vrijwilligers die normaal gesproken wekelijks allerlei belangrijke werkzaamheden verrichten op het sportpark. Echter wordt deze groep steeds kleiner, waardoor er veel klusjes blijven liggen. Ook de uitbraak van het coronavirus zorgt ervoor dat de VUT-ploeg momenteel een waslijst aan werkzaamheden heeft die momenteel niet uitgevoerd kunnen worden.

Er zijn een aantal klusjes die we graag op korte termijn op willen pakken. Daarom organiseren we op zaterdagmorgen 6 juni een doe-morgen waar we deze klusjes uit willen voeren, zodat ons sportpark er fantastisch bij ligt. 

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de Corona-regels en zullen de diverse klusjes uitgevoerd worden op gepaste afstand van elkaar. Het is daarom van belang dat je je aanmeldt via het mailadres: doedag@excelsior31.nl.

Hopelijk kunnen we rekenen op nog meer betrokken leden die deze ochtend een aantal klusjes op het sportpark willen doen. Vele handen maken tenslotte licht werk!

Kalender icoon donderdag 21 mei 2020 12:53 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers