Top Support Magazine 2020/2021 is uit

Foto bij Top Support Magazine 2020/2021 is uit

Top Support Magazine 2020/2021 is uit

De afgelopen maanden is er door de vrijwilligers van de Presentatiegidscommissie hard gewerkt aan het Top Support Magazine 2020/2021. Dinsdagavond overhandigden Bert Jansen en Thijs Nieuwenhuis, namens de presentatiegidscommissie, het eerste exemplaar aan voorzitter Harald Eertink.

Clubbreed
Ook dit seizoen is er gekozen voor artikelen uit de diverse afdelingen van de club. Zo maken we kennis met onder meer de nieuwe clubhuiscommissie en nieuwe supportersvereniging. Daarnaast worden de nieuwelingen bij het eerste elftal voorgesteld en is er aandacht voor ‘speler van het jaar’ Melvin Koetsier. Ook zijn er o.a. artikelen over de jeugd, het zaalvoetbal en het vrouwen- en meidenvoetbal.

Nieuw: Excelsior’31-poster
Naast de Presentatiegids is er dit jaar iets nieuws. De Excelsior’31-poster! Daarop een speciale elftalfoto geschoten vanaf grote hoogte, met de selectie en staf van het eerste elftal in de middencirkel op het hoofdveld.

Bezorging bij sponsoren
De komende weken wordt het Top Support Magazine en de poster bezorgd bij de sponsoren.

Leden en supporters
Binnenkort zijn de gids en de posters ook verkrijgbaar op de club. Interesse in een magazine of in een poster? Schiet een van de presentatiegidscommissieleden aan of stuur een mailtje naar thijsnieuwenhuis@live.nl. Ook is de gids verkrijgbaar bij de eerstvolgende ledenvergadering en komt hij binnenkort online te staan op de website.

Het Top Support Magazine 2020/2021 is gemaakt door de presentatiegidscommissie, bestaande uit Bert Jansen (coördinatie), Jannie Wessels (eindredacteur), Sven Jagersma (redacteur), Jarnik Busscher (redacteur), Martin Klaassen (redacteur), Thijs Nieuwenhuis (redacteur), Kevin Bokdam (ontwerp en opmaak) en Hans van der Stouw (ontwerp en opmaak). Het ontwerp en de opmaak van het Top Support Magazine 2019/2020 is verzorgd door Bandwerk Merkenbouwers, mediapartner van Excelsior'31.

Tevens een speciaal woord van dank aan de fotografen die foto's aan hebben geleverd voor de gids: Marjoly Makkinga (Marjoly Fotografie), Orange Pictures, Wouter de Wilde (WDW Foto's) en Jan Sanderman (clubfotograaf). 

Kalender icoon dinsdag 4 augustus 2020 22:06 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers