Coronaprotocollen Excelsior'31

Foto bij Coronaprotocollen Excelsior'31

Coronaprotocollen Excelsior'31

Beste leden, spelers, trainers, leiders, ouders, bezoekende teams en overige bezoekers van sportpark De Koerbelt,

Als club zijn we blij jullie te mogen begroeten op sportpark De Koerbelt. Excelsior’31 houdt zich aan de coronarichtlijnen zoals die door de KNVB en NOC/NSF zijn opgesteld. Veiligheid staat dus voorop! Om het bezoek aan het sportpark zo veilig mogelijk te maken hebben we als club een aantal protocollen opgesteld. Wij verzoeken iedereen om zich aan deze protocollen te houden. 

Algemene regels
Hieronder vind je informatie over de regels en werkwijzen op ons sportpark. We verzoeken jullie met klem om deze na te leven.

- Algemene regels sportpark De Koerbelt

- Samen houden we corona onder controle

Trainingen
Je hebt op De Koerbelt de beschikking over één kleedkamer per team. Te allen tijde dienen de meerderjarigen zowel binnen en buiten 1,5 meter afstand te houden. 

- Protocol trainingen jeugdteams en seniorenteams

Trainingsschema en kleedkamerindeling

Wedstrijden
Met ingang van zaterdag 4 september 2021 worden er op zaterdagen voor de jeugdteams van JO8 tot en met JO11, alsmede MO9 tot en met MO11 geen kleedkamers (meer) beschikbaar gesteld. Dit betekent dat alle genoemde jeugdteams THUIS omkleden en THUIS douchen. Deze maatregel geldt voor het thuisspelende team alsmede voor onze tegenstanders. De overige teams hebben op De Koerbelt de beschikking over één kleedkamer per team. Op het sportpark hangen overzichten met de indelingen. Te allen tijde dienen de meerderjarigen zowel binnen en buiten 1,5 meter afstand te houden. 

- Protocol wedstrijden jeugd onder 19

- Protocol wedstrijden 19 jaar en ouder

Bezoek wedstrijden Excelsior'31 1
Voorafgaand aan elke wedstrijd van Excelsior'31 1 wordt u via deze site geïnformeerd over het toegangsbeleid bij het duel. 

Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop! Neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels voor iedereen in acht!

Bestuur Excelsior'31

Kalender icoon vrijdag 11 september 2020 17:14 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers