Gerrit Jan van de Maat (79) overleden

Foto bij Gerrit Jan van de Maat (79) overleden

Gerrit Jan van de Maat (79) overleden

Deze week bereikte ons het droeve bericht van het overlijden van Gerrit Jan van de Maat. Gerrit Jan overleed afgelopen maandag op 79-jarige leeftijd. 

Gerrit Jan van de Maat was sinds 1 oktober 1981 lid van Excelsior'31. Hij was nauw betrokken bij de club en was als vrijwilliger onder andere actief als EHBO’er.

Op de vrijdagmiddag schoof hij graag aan bij de VUT-ploeg voor een kop koffie. Naast voor de gezelligheid, kwam hij ook om de laatste nieuwtjes over het eerste elftal te weten te komen.

Hij keek uit naar de voetbalzaterdag en volgde het vlaggenschip van onze vereniging op de voet. Ook uitwedstrijden liet hij liever niet aan zijn neus voorbijgaan.

Gerrit Jan was actief op meerdere fronten. Zo fietste hij bijvoorbeeld graag en was hij actief bij het Rijssens Museum. Daar deelde hij zijn kennis, middels zijn kenmerkende prachtige verhalen, graag met de gasten en zijn collega’s.

Excelsior'31 wenst Gerrit Jan zijn vrouw Betsie, kinderen, familie, vrienden en nabestaanden sterkte bij het verwerken van dit verlies.
 

Kalender icoon vrijdag 28 augustus 2020 20:21 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers