Meld je nu aan voor de nieuwe Excelsior'31 Voetbal Poule

Foto bij Meld je nu aan voor de nieuwe Excelsior'31 Voetbal Poule

Meld je nu aan voor de nieuwe Excelsior'31 Voetbal Poule

Ook het komende voetbalseizoen gaan we de sportieve strijd aan met al onze supporters. Wie wordt de Koning of Koningin in het voorspellen van voetbalwedstrijden binnen de Excelsior’31 Voetbal Poule? Dit jaar is de organisatie van de voetbalpoule in handen van De Supportersvereniging Excelsior’31.

De Excelsior'31 Voetbal Poule bestaat uit 34 rondes met daarin alle wedstrijden uit de Derde Divisie Zaterdag aangevuld met enkele wedstrijden binnen het amateurvoetbal. Deelnemen is super simpel. Elke ronde ontvangen de deelnemers een voor hem of haar unieke link om voorspellingen door te geven via het Koning Sport platform (www.koningsport.nl). Invullen via mobiel, tablet als desktop is slechts één druk op de knop! 

Deelname bedraagt eenmalig 10 euro en er zijn elke periode leuke prijzen te winnen. Aanmelden kan tot en met 25 september a.s.. Maar wil je meedoen voor de eindprijs ‘Koning(in) Excelsior’31 Voetbal Poule 2020-2021’, geef je dan uiterlijk vrijdag aanstaande op. Dat kan via deze pagina. Je kunt de accountgegevens van afgelopen jaar gebruiken, je kunt ook een nieuw account aanmaken mocht je voor het eerst meedoen. Mochten er vragen zijn, stuur die dan per mail naar sv@excelsior31.nl.


Winnaars afgelopen jaar
Na afloop van de wedstrijd Excelsior’31 tegen FC Lisse worden de prijswinnaars van afgelopen seizoen gehuldigd.

Kalender icoon donderdag 3 september 2020 20:42 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers