Toegangsbeleid Excelsior'31 - FC Lisse

Foto bij Toegangsbeleid Excelsior'31 - FC Lisse

Toegangsbeleid Excelsior'31 - FC Lisse

Het vlaggenschip van Excelsior'31 trapt komende zaterdag de Derde Divisie af met een thuiswedstrijd tegen FC Lisse. Het duel op De Koerbelt begint om 14.30 uur. 

Aantal toeschouwers
Er worden bij deze wedstrijd maximaal 500 toeschouwers toegelaten.

Aanmelden thuissupporters
Vanaf nu is het voor thuissupporters mogelijk om zich digitaal aan te melden voor de wedstrijd. 

Let op: u ontvangt na afloop van de inschrijving een digitaal toegangsbewijs en een gezondheidschecklist per mail. Het digitale toegangsbewijs dient u te tonen bij de ingang (uitgeprint of digitaal). De gezondheidschecklist dient u uit te printen, naar waarheid in te vullen (binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd) en af te leveren bij de ingang, zodat Excelsior'31 weet wie er daadwerkelijk op het sportpark is. Leden hebben met de ledenkaart van vorig seizoen vrije toegang. Niet leden dienen bij de ingang entree te betalen.

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan. 

Heeft u geen mailadres of bent u niet in staat een aanmelding online te doen, vraag dan om hulp. In uw omgeving of als dat niet lukt aan iemand van de club. 

Aanmelden uitsupporters
Er zijn 50 supporters van FC Lisse welkom op het sportpark. Zij kunnen zich opgeven bij FC Lisse. 

Sponsoren
Sponsoren kunnen zich aanmelden voor de wedstrijd via de mail die verstuurd is door de sponsorcommissie. Tevens ontvangen zij per mail een gezondheidsverklaring, die (fysiek) ingeleverd moet worden bij de ingang van het sportpark.

Hoofdveld afgezonderd van rest van het sportpark 
Bij de wedstrijden van het eerste elftal zal het hoofdveld de komende tijd afgezonderd worden van de rest van het sportpark. Dit houdt in dat er een aparte ingang is naar het veld (ingang onderaan de parkeerplaats). 

Tribune 
De tribune is niet vrij toegankelijk! De plekken zijn gereserveerd voor sponsoren die zich hebben aangemeld en voor genodigden. Zitten op de tribune is alleen mogelijk op de niet afgeplakte stoeltjes. Dit zijn er 55.

Plekken langs het veld
De sta-plaatsen rondom het veld worden aangegeven door een rood-witte sticker boven de reclameborden. Plaatsen op de sta-tribune worden aangewezen door een rode stip op de tegels. 

Gezinsplekken en jeugdvak
Publiek uit één gezin mag alleen bij elkaar staan (zonder 1,5 meter afstand) aan de lange zijde van het veld (aan de kant van de TV-toren). Tevens is er een speciaal vak voor jeugd t/m 17 jaar, achter het doel aan de clubhuiszijde (ook hier zonder 1,5 meter afstand).

1,5 meter afstand
Op alle plekken op het sportpark geldt de 1,5 meter afstand (m.u.v. de gezinsplekken en het jeugdvak)! Ook gelden de veiligheids- en hygiëneregels die opgesteld zijn door het RIVM. 

Het clubhuis of terras bezoeken?
Wil je vanaf het hoofdveld naar het clubhuis, dan kan dit alleen door het hoofdveld via de ingang onderaan de parkeerplaats te verlaten en vervolgens naar het clubhuis te lopen via de gebruikelijke ingang. In het clubhuis gelden ook rondom deze wedstrijd de eerder gemelde veiligheidsmaatregelen. Dit betekent maximaal 70 mensen in het clubhuis (verplichte zitplek aan een tafel) en maximaal 50 zitplaatsen op het terras.

Nogmaals voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop. Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. Neem de gebruikelijke veiligheid- en hygiëneregels in acht.

Pers
Buiten de 500 toeschouwers hebben de pers en medewerkers van Excelsior’31 en FC Lisse met een taak toegang (staf, spelers, TC, stewards, vrijwilligers, bestuur). Pers kan zich aanmelden bij Thijs Nieuwenhuis via thijsnieuwenhuis@live.nl

Livestream
Het duel tussen Excelsior'31 en FC Lisse wordt live uitgezonden door Excelsior'31 TV. Vanaf 14.20 uur begint de uitzending op het YouTube-kanaal van Excelsior'31 TV. 

In onderstaande video legt vrijwilliger Seino Voortman de nieuwe situatie rondom het hoofdveld uit. Deze video is gemaakt voor het oefenduel tegen Hulzense Boys (waar nog 250 toeschouwers welkom waren). Voor bovenstaande wedstrijd geldt dus een maximaal aantal bezoekers van 500. 

 

Kalender icoon dinsdag 1 september 2020 20:48 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers