Toegangsbeleid Excelsior'31 - Alcides (dinsdag)

Foto bij Toegangsbeleid Excelsior'31 - Alcides (dinsdag)

Toegangsbeleid Excelsior'31 - Alcides (dinsdag)

Excelsior'31 1 speelt komende dinsdagavond een oefenwedstrijd thuis tegen Alcides uit Meppel. Het duel op De Koerbelt in Rijssen begint om 20.15 uur. 

Aantal toeschouwers
Er worden bij dit oefenduel maximaal 250 toeschouwers toegelaten (waarvan er 55 plaats kunnen nemen op de tribune). Toelating vindt plaats op basis van het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Er hoeft in tegenstelling tot voorgaande wedstrijden deze keer geen gezondheidschecklist ingevuld te worden. Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. Neem de gebruikelijke veiligheid- en hygiëneregels in acht.

Hoofdveld afgezonderd van rest van het sportpark 
Bij de wedstrijden van het eerste elftal zal het hoofdveld de komende tijd afgezonderd worden van de rest van het sportpark. Dit houdt in dat er een aparte ingang is naar het veld (ingang onderaan de parkeerplaats). 

Plekken langs het veld en op de tribune
Zitten op de tribune is alleen mogelijk op de niet afgeplakte stoeltjes. Dit zijn er 55. De sta-plaatsen rondom het veld worden aangegeven door een rood-witte sticker boven de reclameborden. Plaatsen op de sta-tribune worden aangewezen door een rode stip op de tegels. 

Gezinsplekken en jeugdvak
Publiek uit één gezin mag alleen bij elkaar staan (zonder 1,5 meter afstand) aan de lange zijde van het veld (aan de kant van de TV-toren). Tevens is er een speciaal vak voor jeugd t/m 17 jaar, achter het doel aan de clubhuiszijde (ook hier zonder 1,5 meter afstand).

1,5 meter afstand
Op alle plekken op het sportpark geldt de 1,5 meter afstand (m.u.v. de gezinsplekken en het jeugdvak)! Ook gelden de veiligheids- en hygiëneregels die opgesteld zijn door het RIVM. 

Het clubhuis of terras bezoeken?
Wil je vanaf het hoofdveld naar het clubhuis, dan kan dit alleen door het hoofdveld via de ingang onderaan de parkeerplaats te verlaten en vervolgens naar het clubhuis te lopen via de gebruikelijke ingang. In het clubhuis gelden ook rondom deze oefenwedstrijd de eerder gemelde veiligheidsmaatregelen. Dit betekent maximaal 70 mensen in het clubhuis (verplichte zitplek aan een tafel) en maximaal 50 zitplaatsen op het terras.

Nogmaals voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop. Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. Neem de gebruikelijke veiligheid- en hygiëneregels in acht.

Pers
Buiten de 250 toeschouwers hebben de pers en medewerkers van Excelsior’31 en Alcides met een taak toegang (staf, spelers, TC, stewards, vrijwilligers, bestuur). Pers kan zich aanmelden bij Thijs Nieuwenhuis via thijsnieuwenhuis@live.nl

Livestream
Het oefenduel tussen Excelsior'31 en Alcides wordt live uitgezonden door Excelsior'31 TV. Vanaf 20.05 uur begint de uitzending op het YouTube-kanaal van Excelsior'31 TV. 

Kalender icoon woensdag 9 september 2020 12:00 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers