MATCHDAY! 21.00 uur Reggehal: Excelsior’31 - Kawin (TOEGANGSBELEID)

Foto bij MATCHDAY! 21.00 uur Reggehal: Excelsior’31 - Kawin (TOEGANGSBELEID)

Na de nipte nederlaag afgelopen week in de openingswedstrijd in de eerste divisie seizoen 2020/2021 bij ZVV Eindhoven, wacht vanavond (vrijdag 18 september) de eerste thuiswedstrijd voor de zaalvoetballers van Excelsior’31. In sporthal de Reggehal is om 21.00 uur Kawin uit Vianen de tegenstander. Bal- en wedstrijdsponsor is Hammer Techniek & Detachering

De nederlaag afgelopen week was zuur, waar een zwakke fase kort na rust de Rijssenaren uiteindelijk de wedstrijd koste. Excelsior’31 zal dit voor eigen publiek recht willen zetten, maar dan zal het wel veertig minuten geconcentreerd moeten spelen.

Met Kawin treft Excelsior’31 een team waar het vijf seizoenen terug ook al eens de degens mee kruiste. Maar beide teams hebben in de tussentijd een ware metamorfose ondergaan, waardoor de teams redelijk onbekend zijn voor elkaar. Wel startte Kawin beter aan het seizoen dan Excelsior’31. Vorige week speelde het met 3-3 gelijk tegen Sportclub Olympic.

Toegangsbeleid

In verband met de maatregelen met betrekking tot Covid-19 zijn er maximaal 70 supporters welkom in sporthal de Reggehal. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Alle bezoekers worden geregistreerd en krijgen een zitplaats op de tribune. Daarnaast zijn alle bezoekers verplicht aanwijzingen van vrijwilligers en de beheerders van de sporthal op te volgen.

Kalender icoon dinsdag 15 september 2020 08:57 / Zaal