Givan Werkhoven per direct toegevoegd aan selectie Excelsior'31

Foto bij Givan Werkhoven per direct toegevoegd aan selectie Excelsior'31

Givan Werkhoven per direct toegevoegd aan selectie Excelsior'31

Givan Werkhoven wordt per direct toegevoegd aan de selectie van Excelsior’31. De 22-jarige aanvaller uit Deventer zat na zijn vertrek bij Helmond Sport afgelopen zomer zonder club.

Werkhoven begon met voetballen in de jeugd van AGOVV Apeldoorn. Daarna speelde hij drie seizoenen in de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles. Na een uitstapje naar Koninklijke UD en Schalkhaar keerde hij in 2014 terug bij Go Ahead Eagles. Daar maakte hij zijn debuut in het betaalde voetbal. Hij kwam 39 keer in actie voor de trots van Deventer en scoorde vijf treffers in het rood en geel. In de zomer van 2019 maakte hij de overstap naar Helmond Sport.

Givan Werkhoven: "Afgelopen winter ben ik al in gesprek geweest met Excelsior'31. Ondanks de goede gesprekken heb ik er toen toch voor gekozen om nog voor een kans in het betaalde voetbal te gaan. Dat is niet gelukt. Ik ben blij met de kans die Excelsior'31 mij nu biedt om weer aan spelen toe te komen en het plezier in het voetbal terug te vinden."

Givan Werkhoven zal vanaf komende maandag aansluiten bij de selectie van Excelsior’31. De Technische Commissie wenst hem veel succes en spelplezier in Rijssen.

Bron foto boven: Erik Pasman

Kalender icoon donderdag 17 september 2020 20:32 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers