Vanavond: Excelsior'31 - Groene Ster (2e kwalificatieronde TOTO KNVB Beker)

Foto bij Vanavond: Excelsior'31 - Groene Ster (2e kwalificatieronde TOTO KNVB Beker)

Vanavond: Excelsior'31 - Groene Ster (2e kwalificatieronde TOTO KNVB Beker)

A.s. woensdag 7 oktober speelt Excelsior'31 thuis tegen zondag Derde Divisionist Groen Ster uit Heerlen, in de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker. De wedstrijd begint om 20.00 uur. 

Geen publiek en geen trainingen op De Koerbelt
Bij dit duel is vanwege de maatregelen tegen het coronavirus geen publiek welkom. Het sportpark zal dan ook afgesloten worden. Dit betekent dat alle trainingen, die normaal gesproken gepland staan op woensdagavond vanaf 18.00 uur, niet doorgaan.

Pers
Pers dient accreditatie aan te vragen voor deze bekerwedstrijd. Hierover kan contact opgenomen worden met Thijs Nieuwenhuis door een mail te sturen naar thijsnieuwenhuis@live.nl.  

Excelsior'31 TV
Stem woensdagavond af op Excelsior'31 TV voor een livestream van deze bekerwedstrijd. De live uitzending start om 19.50 uur en het commentaar wordt verzorgd door Stèfan Leusink. Donderdagmorgen is er ook een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd te zien op het YouTube-kanaal van Excelsior'31 TV. Radio 350
De bekerwedstrijd is ook live te volgen op Radio 350. De uitzending van Radio 350 Sport start al om 19.00 uur. Henk Damkat doet live radioverslag en voor de wedstrijd is er een voorbeschouwing te horen met Excelsior'31-trainer Jurjan Wouda. 

RTV Oost
Ook Radio Oost is er live bij. Tijmen van Wissing doet live verslag in een extra uitzending van De Oosttribune. De radio-uitzending begint om 20.00 uur. 

Loting eerste ronde TOTO KNVB Beker
De winnaar van Excelsior'31 - Groene Ster speelt in de eerste ronde van het TOTO KNVB Bekertoernooi een uitwedstrijd tegen de winnaar van Rijnvogels - UNA. Dit duel wordt gespeeld op dinsdag 27 of woensdag 28 oktober. 

Kalender icoon donderdag 1 oktober 2020 15:02 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers