Kijk zaterdag live naar SteDoCo - Excelsior'31 bij Excelsior'31 TV

Foto bij Kijk zaterdag live naar SteDoCo - Excelsior'31 bij Excelsior'31 TV

Kijk zaterdag live naar SteDoCo - Excelsior'31 bij Excelsior'31 TV

In verband met de nieuwe maatregelen tegen het coronavirus zijn er de komende drie weken geen toeschouwers welkom bij trainingen en wedstrijden van alle teams bij Excelsior'31. Excelsior'31 TV probeert de komende tijd de club bij u in de huiskamer te brengen.

Excelsior'31 1
Zaterdagmiddag speelt het vlaggenschip van Excelsior'31 (op het veld) een uitwedstrijd tegen SteDoCo. Beide teams zijn nog ongeslagen in de Derde Divisie. De wedstrijd begint om 14.30 uur. De live uitzending vanuit Hoornaar start om 14.20 uur. 



Loting TOTO KNVB Beker
Zaterdagavond wordt er geloot voor de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker. Excelsior'31 speelt woensdagavond de tweede kwalificatiewedstrijd in het bekertoernooi, thuis tegen Groene Ster. De winnaar van dit duel plaatst zich voor de eerste ronde. Excelsior'31 - Groene Ster wordt gespeeld zonder publiek en is live te volgen bij Excelsior'31 TV. Komende zaterdag wordt er dus al geloot voor de volgende ronde, waarin de betaald voetbalclubs instromen. De loting begint om 19.30 uur en is live te volgen via FOX Sports en onderstaande video



 

Kalender icoon maandag 28 september 2020 00:20 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers