Ruime overwinning Excelsior'31 2 op WHC 2 (5-1)

Foto bij Ruime overwinning Excelsior'31 2 op WHC 2 (5-1)

* Verslag met dank aan Tim Paalman

Na de belangrijke overwinning van vorige week tegen DETO 2 stond vandaag de wedstrijd tegen het gepromoveerde WHC 2 op het programma.

Excelsior31 2 begon sterk en het kwam al snel tot scoren door een doelpunt van captain Jord Jansen. Na een sterke beginfase en wat kansen, kwam WHC 2 uit het niets op 1-1 door een fout voorin.

Na de 1-1 zat WHC 2 in een iets sterkende fase. Vlak voor rust kwam Excelsior31 2 met een klein gelukje door een fout in de verdediging van WHC 2 op een 2-1 voorsprong. Jurn kreeg de bal met een gelukje tegen zich aangeschoten en deze viel zo het doel in. Slechts een paar minuten later komt Excelsior31 2 ook nog op 3-1 voor de rust. Een lekkere opsteker voor de mannen van trainer Paulo ten Buuren.

Excelsior31 2 begon goed aan de tweede helft en kreeg een paar mogelijkheden. Toch komt het goed weg na een buitenspeldoelpunt van WHC 2. Na de buitenspelgoal lijkt Excelsior31 2 wakker te zijn geschut en te beseffen dat de buit absoluut nog niet binnen was. Na een hoop gemiste kansen kreeg Excelsior31 2 een makkelijk gegeven penalty. Deze werd feilloos benut door centrale verdediger Ronald Brinkman. Vlak voor tijd mocht Phillip ook nog de 5-1 maken na een goede crosspass vanaf de linkerkant.

Al met al een goede overwinning van Excelsior31 2, maar de dubbele cijfers hadden zeker gemoeten vanmiddag. Volgende week speelt Excelsior'31 2 een uitwedstrijd in Putten, deze wedstrijd start om 11.30 uur.

Opstelling: Tim Paalman, Nevin ter Steege, Kevin Jansen, Ronald Brinkman, Jesper Jansen, Daan Slots, Sven Brinks, Jord Jansen ©, Sven Jagersma, Mitchell Brugts, Jurn Nijhuis.

Wissels: Matthay Kahraman, Casper Baan, Jesse Baan, Brent Jansen, Phillip van Horsen.

Kalender icoon zondag 27 september 2020 14:31 / Algemeen