Rabo ClubSupport: Stem op Excelsior'31!

Foto bij Rabo ClubSupport: Stem op Excelsior'31!

Rabo ClubSupport: Stem op Excelsior'31!

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Dit om clubs sterker te maken, voor nu en in de toekomst. 

Als lid van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. 

Doel Excelsior'31
De VUT-ploeg van Excelsior'31 bestaat uit een aantal gepensioneerde leden. Naast het verrichten van werkzaamheden voor de club is er het sociale samenzijn dat invulling geeft aan hun leven. Er is sprake van een ware win-winsituatie. De groep wordt echter steeds kleiner i.v.m. gezondheid en geringe mobiliteit. I.v.m. de grootte van het sportpark, is ons doel het aanschaffen van een elektrisch vervoermiddel (golfkar), dat de VUT-ploeg kan helpen deze werkzaamheden te bewerkstelligen.

Stem daarom als lid van de Rabobank op Excelsior'31 zodat de club dit mooie doel kan realiseren!  

Leden van de Rabobank ontvangen binnenkort meer informatie over hoe zij hun stem uit kunnen brengen. Klik hier voor meer informatie op de site van de Rabobank. 

Kalender icoon woensdag 21 oktober 2020 19:03 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers