Zaterdag 19 december: Online KerstBingo

Foto bij Zaterdag 19 december: Online KerstBingo

Zaterdag 19 december: Online KerstBingo

Na het succes van de Excelsior’31 TV Voetbalquiz in mei, de Excelsior’31 TV-Bingoshow in juni en de Online KantineQuiz in november staat op zaterdagavond 19 december het vierde online evenement van Excelsior’31 in 2020 op het programma: De Online KerstBingo.

Dit als vervanger van de traditionele bingo van de Supportersvereniging die normaal gesproken rond deze tijd in het clubhuis plaatsvindt. Middels dit online alternatief proberen de Supportersvereniging en Excelsior’31 TV het clubgevoel bij de leden en de supporters in de huiskamer te brengen.

Steun de club!
Naast een gezellige avond thuis voor de buis geef je de club, door mee te doen aan de Online KerstBingo, een financieel steuntje in de rug in deze moeilijke tijd.

PRIJZEN MENSEN, PRIJZEN!
Wat zijn we blij en trots op onze fantastische sponsoren en donateurs. Een lijst om de vingers bij af te likken van meer dan 60, ja mensen 60!, prijzen voor de KerstBingo en het Rad van Fortuin. En we gaan maar door! Of het nu gaat om dinerbonnen bij onze lokale ondernemers van €50,- en meer, een prachtige BBQ van €300,- of zelfs een volle boodschappenkar, wij hebben het! Dan vergeten we nog onze jaarlijkse hoofdprijs van een half varken!

Nergens vindt u de prijzen die wij dit jaar hebben, koop dus snel uw bingokaarten of tickets voor het Rad van Fortuin!

Onze lijst bestaat uit:
- 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Rijssen!
- BBQ ter waarde van € 300,-
- 10 dinerbonnen ter waarde van € 20,-
- Dinerbonnen à €50,-
- Wedstrijdbal
- Keepershandschoenen
- Vleesschotels à €50,-
- Dekbedovertrek en kussens
- Wijnpakketten
- Rijssense bittertjes
- Kledingbonnen
- Voetbalshirts
- Kerstpakketten
- Pizza’s
- Boodschappenkar vol boodschappen
- Rituals
- En nog veel en veel meer! 

De prijzen worden onder andere mogelijk gemaakt door: Jan Ligtenberg Financieel Advies – SKOR – A. Harbers Tegelwerken – M. Borkent wand en plafondafwerking – Natuursteen Totaal – Van Losser Installatietechniek – MediPas – Thuisin Rijssen – Raab Karcher – YellowQ – Daan Makelaars – Masita – Nijveld Schildersbedrijf – EVI Verlichting – Horsthuis drankenspeciaalzaak – Spekhorst Rijssen – Koedijk Mode – Excelsior’31 1 – Trimetal Bouwverven – Bandwerk Merkenbouwers – Domino Pizza – Van Elles – Gerald Janssen BV – Pluimers Kraanverhuur – Sikkens – Talen – Slagerij Huiskes – H&K Technisch groothandel – InPerson – Go Ahead Eagles – Teunis bedrijfskleding – Waypoint – HeWa Solutions – Haardenstore – Hengelsport Leon – Kapsalon The Look by Richard Weijs – de Biertonne – Shoeby Rijssen – Jumbo Supermarkt Rijssen – Vivinio – Hein Huisman metselwerken - Bestisol - Besamu - Gebr knol - Clean to Go - Excelsior'31 12 - Excelsior Terras 1 - Vivinio - SC Heerenveen - Heracles Almelo - Go Ahead Eagles - FC Twente - Reggeborgh - 

Bingokaarten
De bingo bestaat uit 4 bingorondes en 1 supperronde. Koop voor slechts €5,- een set bingokaarten waarmee je alle vijf bingorondes mee kunt spelen. Elke bingoronde zijn er drie prijzen te winnen. Tijdens de supperronde is er 1 grote prijs te winnen. Heb je bingo? App dan z.s.m. ‘BINGO’ naar de studio (telefoonnummer wordt meegestuurd met de bingokaarten). In de studio worden de bingo’s gecontroleerd en de winnaars worden live in de uitzending bekend gemaakt. Bingokaarten zijn te verkrijgen tot vrijdagmiddag 18 december 12.00 uur.

Rad van Fortuin
Tussen de bingorondes door draaien we meerdere keren aan het Rad van Fortuin. Koop tickets voor het Rad van Fortuin en maak kans op fantastische prijzen. De tickets kosten €2,- per stuk. Het aantal tickets dat je koopt is het aantal keer dat je naam op een ticket in een grote bak komt. Alle prijzen op het rad worden gekoppeld aan een ticket uit de grote bak. Dus hoe meer tickets je koopt, des te meer kans je hebt op het winnen van leuke prijzen. Tickets voor het Rad van Fortuin zijn te verkrijgen tot vrijdagmiddag 18 december 12.00 uur.

Borrelbox
Het is tevens mogelijk om een borrelbox te kopen met allerlei lekkernijen voor tijdens de bingoavond. Deze borrelbox wordt u aangeboden door alle lokale horeca-ondernemers in Rijssen. De opbrengst van deze borrelboxen komt volledig ten goede aan deze lokale ondernemers. Er zijn twee soorten borrerboxen te verkrijgen. Ga voor alle informatie over het bestellen van deze borrelboxen naar deze link. De borrelboxen zijn zaterdag 19 december af te halen bij Lucky tussen 12.00 en 17.00 uur. 

Livestream
De Online KerstBingo begint zaterdag 19 december om 20.00 uur en is live te volgen via het YouTube-kanaal van Excelsior’31 TV.

UITVERKOCHT
Het was tot 12.00 uur vrijdagmiddag mogelijk om te bestellen. Alle bingokaarten en loten voor het Rad van Fortuin zijn uitverkocht! 


  

Kalender icoon vrijdag 4 december 2020 10:08 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers