Jurjan Wouda ook de komende twee seizoenen hoofdtrainer bij Excelsior'31

Foto bij Jurjan Wouda ook de komende twee seizoenen hoofdtrainer bij Excelsior'31

Jurjan Wouda ook de komende twee seizoenen hoofdtrainer bij Excelsior'31

Excelsior'31 en Jurjan Wouda gaan langer met elkaar door. Het contract met de 29-jarige hoofdtrainer is met twee seizoenen verlengd. De oefenmeester uit Zwolle is momenteel bezig aan zijn eerste maanden als hoofdtrainer. Daarvoor was hij één seizoen actief als assistent-trainer bij de hoofdmacht en drie seizoenen als trainer in de jeugdopleiding. 

Harry Beltman (Technische Commissie): "De TC hecht veel waarde aan continuïteit en talentontwikkeling. We zijn zeer tevreden over de ontwikkeling die het eerste elftal doormaakte in de eerste maanden van dit seizoen in de Derde Divisie. We hebben er alle vertrouwen in dat die stijgende lijn doorgezet wordt op het moment dat de competitie weer hervat wordt. Daarnaast kent Jurjan Wouda de talenten binnen de club vanwege zijn verleden in onze jeugdopleiding. Dit seizoen verzorgt hij ook de (extra) trainingen voor de spelers uit de talentenpool. Hij weet dus wat we in huis hebben. Als club hebben we veel vertrouwen in de gedreven en ambitieuze Jurjan Wouda en zijn we blij dat hij ook de komende twee seizoenen aan het roer staat bij ons vlaggenschip."

Jurjan Wouda is blij met het vertrouwen dat hij krijgt vanuit de club. "De eerste maanden als hoofdtrainer zijn ontzettend goed bevallen. Het is een voorrecht om bij zo'n grote club in de regio trainer te zijn. De samenwerking met de technische staf, medische staf en TC is goed. Tevens hebben we een mooie spelersgroep met veel talent en ervaring. Ook de komende twee seizoenen hoop ik dat de Excelsioren kunnen genieten van een gedisciplineerd elftal en een herkenbare speelstijl met attractief voetbal. Laten we hopen dat we snel weer nieuwe mooie voetbalmomenten kunnen beleven met elkaar!"

Kalender icoon zaterdag 21 november 2020 16:15 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers