Patrick Jurgens ook komend seizoen assistent-trainer bij Excelsior'31

Foto bij Patrick Jurgens ook komend seizoen assistent-trainer bij Excelsior'31

Patrick Jurgens ook komend seizoen assistent-trainer bij Excelsior'31

Patrick Jurgens is ook volgend seizoen assistent-trainer bij het eerste elftal van Excelsior'31. Het contract met de 36-jarige inwoner van Brucht is met een jaar verlengd. 

Patrick Jurgens, die in het verleden twee seizoenen actief was als speler bij Excelsior'31, is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen als assistent van Jurjan Wouda. "De samenwerking met Jurjan en de overige stafleden bevalt goed, waardoor het prettig werken is met een mooie spelersgroep. Het afgelopen half jaar was erg leerzaam voor mij en ik ben nog steeds dankbaar dat de club mij deze kans heeft gegeven. Ik ben ervan overtuigd dat we de goede lijn in de eerste maanden van dit seizoen een vervolg gaan geven en ik hoop daar een mooie bijdrage in te kunnen leveren de komende anderhalf jaar. Laten we hopen dat we snel weer kunnen genieten van het spelletje op zaterdag", aldus Patrick Jurgens. 

Harry Beltman (Technische Commissie): "We zijn blij dat Patrick ook komend seizoen onderdeel uitmaakt van de staf. Met zijn kennis en ervaring op het hoogste amateurniveau is Patrick van waarde voor zowel staf als spelers. We wensen Patrick ook volgend seizoen veel plezier en succes toe bij onze club."

Kalender icoon donderdag 26 november 2020 16:05 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers