Nieuwe maatregelen als gevolg van avondklok

Foto bij Nieuwe maatregelen als gevolg van avondklok

Nieuwe maatregelen als gevolg van avondklok

Het kabinet heeft een aantal nieuwe maatregelen afgekondigd ter bestrijding van het coronavirus. Het bestuur heeft in overleg met de verantwoordelijken het volgende besloten:

* Alle trainingen zullen vanaf volgende week eindigen om 20.00 uur. Dit geeft leden en trainers die buiten Rijssen wonen de kans uiterlijk 21.00 uur, wanneer de avondklok van kracht wordt, thuis te zijn. Jan Busscher is druk doende de trainingsschema’s te maken

* De jeugdtrainingen en de interne jeugdcompetitie op zaterdagochtend gaan gewoon door. Het kabinet heeft geen besluiten genomen die in strijd zijn met trainingen en wedstrijden

* Bovenal blijven geldende normen intact. Dus bij klachten komen we niet naar De Koerbelt, we houden altijd anderhalve meter afstand, trainen boven de 18 met maximaal twee personen bij elkaar etc.

Het bestuur erkent volmondig de waarde die bewegen heeft voor de mens. Vandaar dat we ook de jeugdtrainingen en de jeugdcompetitie laten doorgaan. Dit past binnen de regels die het kabinet en de KNVB hanteren. Tegelijkertijd hebben we een verantwoordelijkheid voor de volksgezondheid. Wij denken deze twee principes met bovenstaande besluiten te hebben verenigd.

Bestuur SV Excelsior’31

Kalender icoon donderdag 21 januari 2021 10:26 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers