Emilio Solino Overmars maakt ook komend seizoen onderdeel uit van het eerste elftal

Foto bij Emilio Solino Overmars maakt ook komend seizoen onderdeel uit van het eerste elftal

Emilio Solino Overmars maakt ook komend seizoen onderdeel uit van het eerste elftal

Emilio Solino Overmars maakt ook komend seizoen deel uit van het eerste elftal. De 18-jarige talentvolle aanvallende middenvelder is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen in de hoofdmacht. 

De Rijssenaar maakte in de O11-jeugd de overstap vanuit de jeugdopleiding van Excelsior’31 naar de voetbalacademie van FC Twente. Vorig seizoen begon hij in FC Twente O19 en maakte hij de keuze om terug te keren naar Excelsior’31. De talentvolle middenvelder wacht nog op zijn debuut in het eerste elftal. Hij maakte dit seizoen met name speelminuten in het beloftenteam. 

De Technische Commissie is blij dat Emilio Solino Overmars ervoor kiest om zich door te ontwikkelen bij Excelsior'31. 

Naast Emilio Solino Overmars werden eerder de contracten van Jasper Groothuis, Frank Gerritsen Mulkes, Lucas van Beek, Jasper Veltkamp, Anthony van Zaltbommel, Hielke Penterman, Stijn Beverdam, Hakim Ezafzafi, Dérian Reinders, Givan Werkhoven, Sander Thomas, Vincent Schmidt, Michel Gerritsen Mulkes, Desney Bruinink, Mirko Zwiers en Niels Leemhuis al verlengd en werd bekend dat Siebe Schets komende zomer de overstap maakt van GOES naar Excelsior'31. 

Kalender icoon maandag 8 februari 2021 19:37 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers