Denny van Gaal vertrekt bij Excelsior'31 en keert terug bij Hulzense Boys

Foto bij Denny van Gaal vertrekt bij Excelsior'31 en keert terug bij Hulzense Boys

Denny van Gaal vertrekt bij Excelsior'31 en keert terug bij Hulzense Boys

Denny van Gaal vertrekt na dit seizoen bij Excelsior’31. Van Gaal was bezig aan zijn eerste seizoen in Rijssen als trainer/coach van Excelsior'31 O23.

“Ik ben de club en met name de Technische Commissie ontzettend dankbaar voor de kans en het vertrouwen om als trainer van Excelsior’31 O23 aan de slag te gaan. We hebben te maken gehad met opstartproblemen. Enerzijds doordat alles nieuw was, anderzijds doordat de verwachtingen onderling niet duidelijk genoeg waren. Dit resulteerde in minder goede resultaten. Echter hebben we na een aantal weken dit weten om te buigen, door betere afspraken te maken binnen het team en dit zag je direct terug in het veld. Hoogtepunt was dan ook de 0-1 zege op Urk”, vertelt Denny van Gaal.

“In korte tijd heb ik veel geleerd. Niet alleen over mezelf maar ook over wat het inhoudt om trainer van de senioren te zijn. Ik ben erg blij dat ik mijn eerste stappen bij deze geweldige club heb mogen zetten. Zowel vanwege de goede faciliteiten als het niveau van de spelers. Ik kijk met een goed gevoel terug op de samenwerking met de TC en de staf van het eerste en het tweede elftal. Ook wil ik de spelers en de staf van O23 (teammanager Bennie van Brussel en fysiotherapeut Wouter Dittrich) bedanken voor de prettige samenwerking.”

Komend seizoen keert Denny van Gaal terug bij Hulzense Boys. “Ik krijg bij Hulzense Boys de opdracht om de kloof tussen het eerste en het tweede elftal minder groot te laten worden en te zorgen dat jonge talenten zich blijven ontwikkelen om uiteindelijk het eerste elftal te halen. De job is dus gelijk aan wat ik bij Excelsior’31 heb mogen doen, alleen dan nu naast de deur.”

De Technische Commissie van Excelsior'31 dankt Denny van Gaal voor zijn inzet bij de club en wenst hem veel succes bij Hulzense Boys.

Kalender icoon maandag 8 februari 2021 20:56 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers