Lars Nijeboer en Hakan Sandikci ook komend seizoen bij Excelsior'31

Lars Nijeboer en Hakan Sandikci ook komend seizoen bij Excelsior'31

Lars Nijeboer en Hakan Sandikci maken ook komend seizoen onderdeel uit van de eerste elftalselectie. Ze zijn momenteel bezig aan hun eerste seizoen in de hoofdmacht.

Lars Nijeboer doorliep de gehele jeugdopleiding van Excelsior’31 en wacht nog op zijn eerste officiële speelminuten in het eerste elftal. De 20-jarige middenvelder speelde dit seizoen zijn wedstrijden in het O23-team.

Hakan Sandikci maakte als eerstejaars O19-speler de overstap van HVV Tubantia naar Excelsior’31. Na een zware knieblessure maakte de nu 21-jarige linksbuiten dit seizoen weer volop speelminuten tijdens de wedstrijden van het O23-team.  

De Technische Commissie is blij dat deze talenten ervoor kiezen om zich door te ontwikkelen bij Excelsior’31.

De selectie van Excelsior’31 voor het seizoen 2021/2022 krijgt steeds meer vorm. Inmiddels liggen er 20 spelers vast. De contracten van Lars Nijeboer, Hakan Sandikci, Emilio Solino Overmars, Jasper Groothuis, Frank Gerritsen Mulkes, Lucas van Beek, Jasper Veltkamp, Anthony van Zaltbommel, Hielke Penterman, Stijn Beverdam, Hakim Ezafzafi, Dérian Reinders, Givan Werkhoven, Sander Thomas, Vincent Schmidt, Michel Gerritsen Mulkes, Desney Bruinink, Mirko Zwiers en Niels Leemhuis werden verlengd en Siebe Schets maakt de overstap van GOES naar Excelsior'31. 

Kalender icoon dinsdag 9 februari 2021 19:59 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers