Erik Baan, Geert Agteresch en Jan Schreurs ook komend seizoen in staf eerste elftal

Foto bij Erik Baan, Geert Agteresch en Jan Schreurs ook komend seizoen in staf eerste elftal

Erik Baan, Geert Agteresch en Jan Schreurs ook komend seizoen in staf eerste elftal

Erik Baan, Geert Agteresch en Jan Schreurs maken ook in het seizoen 2021/2022 onderdeel uit van de staf van het eerste elftal. 

Het wordt voor Erik Baan zijn vijfde seizoen als teammanager. Daarvoor was de voormalig doelman van het eerste elftal onder meer werkzaam als keeperstrainer en keeperscoördinator in de jeugdopleiding van Excelsior'31. 

Erik zorgt ervoor dat alle zaken rondom het team, gedurende de hele week, goed geregeld zijn voor de spelers en de stafleden. Tevens is hij een belangrijke verbinding tussen de spelers, staf en de Technische Commissie. 

Geert Agteresch gaat zijn 23e seizoen in is als materiaalverzorger bij het eerste elftal. De 38-jarige Rijssenaar zorgt ervoor dat bij alle trainingen en wedstrijden de kleding en het (trainings)materiaal klaarligt voor spelers en trainers. Alles is tot in de puntjes geregeld. Menig BVO zal jaloers zijn op zijn werkwijze. 

Daarnaast is Geert ook een luisterend oor en klankbord voor de groep. Rondom trainingen en wedstrijden heeft hij de koffie altijd klaarstaan voor de spelers. 

Ook Jan Schreurs blijft actief bij het eerste elftal. Hij wordt ook wel gezien als het manusje-van-alles. Zo ondersteunt hij onder meer materiaalman Geert Agteresch bij zijn werkzaamheden en verzorgt hij bij thuiswedstrijden de communicatie langs het veld (bij o.a. wissels en doelpunten) met de speakers op de tribune.

Ook is hij de assistent-scheidsrechter bij oefenwedstrijden van het eerste elftal. Jan gaat zijn zestiende seizoen in bij het eerste elftal. 

De Technische Commissie is blij dat Erik, Geert en Jan zich ook komend seizoen willen inzetten voor het eerste elftal.

Kalender icoon woensdag 10 februari 2021 11:36 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers