In navolging van Niek Davina tekent ook Ryan Eertink bij

Foto bij In navolging van Niek Davina tekent ook Ryan Eertink bij

In navolging van Niek Davina tekent ook Ryan Eertink bij

Ryan Eertink heeft donderdagavond, in navolging van zijn grote held Niek Davina, zijn contract bij Excelsior’31 met een seizoen verlengd. Hij zal dus ook in het seizoen 2021/2022 als eerste assistent-coach fungeren van hoofdtrainer Jurjan Wouda.

Ryan Eertink heeft bewust gewacht met het verlengen van zijn contract. “Eerst wilde ik zeker weten dat mijn grote vriend Niek Davina ook een jaar door zou gaan bij Excelsior’31. Toen ik hoorde dat hij donderdagavond zijn contract ging verlengen, heb ik gelijk zaakwaarnemer Jan Veneklaas ingelicht om het rond te maken met de Technische Commissie”, vertelt de trotse assistent-coach van Excelsior’31.

Harry Beltman van de Technische Commissie is blij dat Ryan Eertink ook komend seizoen assistent-coach is bij de eerste elftalselectie. “Ryan is onmisbaar in de staf. Met zijn positiviteit weet hij de spelers en stafleden continu te motiveren. Daarnaast brengt hij de nodige ervaring met zich mee, want hij zit natuurlijk al sinds seizoen 1993/1994 op de bank bij het eerste elftal. De contractonderhandelingen waren ook dit jaar niet eenvoudig, maar het is wederom gelukt en daar zijn we ontzettend blij mee.”

Hoofdtrainer Jurjan Wouda reageert positief en opgelucht op de contractverlenging van Ryan. “Omdat de onderhandelingen lang duurden, was ik even bang dat Ryan in contact was met andere clubs. Gelukkig stelde de TC mij donderdag gerust met het goede nieuws dat hij blijft. Het is fijn dat we ook komend seizoen kunnen genieten van de altijd vrolijke Ryan. Ik kijk nu alweer uit naar de eerstvolgende speech voorafgaand aan een wedstrijd. Daar kunnen de wedstrijdbesprekingen van Patrick Jurgens en mij niet tegenop”, aldus de hoofdtrainer.

De Technische Commissie wenst Ryan Eertink ook komend seizoen veel plezier en succes!    

* Bekijk hieronder een impressie van de contractonderhandelingen, en interviews met Ryan Eertink, Harry Beltman en Niek Davina in het Weekjournaal van Excelsior'31 TV

Kalender icoon donderdag 11 februari 2021 22:38 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers