Stephan Bloemendal ook komend seizoen trainer Excelsior'31 JO19-1

Foto bij Stephan Bloemendal ook komend seizoen trainer Excelsior'31 JO19-1

Stephan Bloemendal ook komend seizoen trainer Excelsior'31 JO19-1

Stephan Bloemendal is ook komend seizoen trainer van Excelsior’31 JO19-1. De 27-jarige oefenmeester is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen op De Koerbelt. 

“Ik ben er erg content mee om ook komend seizoen onderdeel uit te mogen maken van deze ambitieuze vereniging. Ik wil mijzelf als trainer doorontwikkelen en een club als Excelsior’31 past daar perfect bij. Met jongvolwassen spelers werken aan een voetbalidee is een mooie klus. Daarnaast wil ik dat spelers zichzelf ontwikkelen in de laatste stappen van het jeugdvoetbal. Tegelijkertijd wil ik ze helpen bij de aanstaande overstap naar de senioren en alles wat daarbij komt kijken”, vertelt Stephan Bloemendal.  

Stephan Bloemendal vindt het jammer dat het seizoen op dit moment stilligt. “We hadden een goede start van de competitie. Spelers en begeleiding kijken ernaar uit om er nog een mooi laatste deel van dit seizoen van te maken.” 

Hoofd Opleidingen Marcel Borkent is blij dat Stephan Bloemendal actief blijft binnen de jeugdopleiding van Excelsior’31. “De voetbalbenadering van Stephan, zijn visie en denkwijze over het opleiden van jeugdspelers gaan prima samen met de manier waarop Excelsior’31 wil opleiden. De Technische Commissie is blij met zo’n ambitieuze en gepassioneerde trainer op deze lichting.”

Kalender icoon dinsdag 16 februari 2021 12:20 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers