Frank Gerritsen Mulkes, Jarnick ter Stal en Tjerja Knaken ook komend seizoen jeugdtrainer bij Excelsior'31

Foto bij Frank Gerritsen Mulkes, Jarnick ter Stal en Tjerja Knaken ook komend seizoen jeugdtrainer bij Excelsior'31

Frank Gerritsen Mulkes, Jarnick ter Stal en Tjerja Knaken ook komend seizoen jeugdtrainer bij Excelsior'31

Frank Gerritsen Mulkes (foto) en Jarnick ter Stal zijn ook komend seizoen trainer van Excelsior'31 JO8-1. Het wordt voor de Rijssenaren het tweede seizoen als trainer van deze leeftijdsgroep. Vorig seizoen trainden ze samen JO10-2.

Ook Tjerja Knaken blijft actief in de jeugdopleiding van Excelsior’31. Hij zal naast coördinator van de training van de mini’s ook JO9-1 gaan trainen vanaf komend seizoen. Tjerja is een ervaren trainer die bij meerdere clubs in de regio werkt en heeft gewerkt. Daarbij heeft de Hardenberger ervaring met verschillende leeftijden en doet hij ook bij andere verenigingen de coördinatie van circuittrainingen. Daarnaast verzorgt hij ook individuele trainingen. "Excelsior'31 is een warme club waar ambitie en plezier op een goede manier samenkomen. Ik kan er fijn werken met de jongste jeugd om ze een basis te geven voor een mooie voetbaltoekomst”, aldus Tjerja Knaken.

De Technische Commissie is blij dat deze trainers actief blijven in de jeugdopleiding. “Het zijn trainers die inmiddels bewezen hebben goed de jongste jeugd te kunnen trainen en die ook vanuit de opleidingsvisie van Excelsior’31 kunnen werken”, zegt Edgar Siemerink van de Technische Commissie.

Kalender icoon donderdag 25 februari 2021 18:12 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers