Trainersnieuws jeugdopleiding Excelsior’31

Foto bij Trainersnieuws jeugdopleiding Excelsior’31

Trainersnieuws jeugdopleiding Excelsior’31

Sander Kastenberg is ook komend seizoen jeugdtrainer bij Excelsior'31. Hij zal dan, net als dit seizoen, JO13-2 onder zijn hoede nemen. 

Ook Gerald Zandvoort (foto boven) blijft actief als jeugdtrainer. Na een aantal jaren actief te zijn geweest bij de jongste jeugd, gaat de Rijssenaar komend seizoen een nieuwe uitdaging aan binnen de jeugdopleiding. Hij zal Excelsior'31 JO15-2 gaan trainen en coachen. Gerald gaat dit samen doen met Niek van Pijkeren, voor wie het hoofdtrainerschap van een team vanwege verandering in de werksituatie lastiger werd. Op deze manier blijft hij met zijn inmiddels jarenlange trainerservaring wel betrokken bij onze jeugdopleiding en daar zijn we als Technische Commissie blij mee.

Mike Jansen stopt aan het einde van dit seizoen als trainer bij Excelsior'31. Na vele jaren trainer te zijn geweest van de O11-, O13- en O15-jeugd is het trainerschap steeds lastiger te combineren met zijn eigen trainingen en wedstrijden bij SV Rijssen. De Technische Commissie dankt Mike Jansen voor zijn inzet bij de jeugd en hoopt hem na zijn actieve carrière als voetballer zeker terug te zien als trainer op De Koerbelt.

Kalender icoon donderdag 25 maart 2021 20:10 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers