Sponsor in de Spotlight: BIM4ALL

Foto bij Sponsor in de Spotlight: BIM4ALL

Sponsor in de Spotlight: BIM4ALL

In de rubriek 'Sponsor in de Spotlight' worden de sponsoren van Top Support uitgelicht door de Sponsorcommissie van Excelsior'31. Deze keer in de spotlight: BIM4ALL (Gouden Top Support-sponsor bij Excelsior'31). 

BIM4ALL
Al sinds zijn 8ste is Robbin Breukink spelend lid bij Excelsior ’31. Nu is hij speler van het 6e elftal. Toen hij in 2013 samen met Herwin Voortman BIM4ALL oprichtte, was het dan ook een logisch gevolg dat zij sponsor werden van de club. Na enkele jaren als bronzen sponsor, is BIM4ALL per 2021 gouden sponsor. Daarnaast blijven we shirtsponsor van het 6e en ook het 7e zal dit seizoen spelen in een shirt gesponsord door BIM4ALL. Ook dochteronderneming Studio X is vanaf dit jaar bronzen sponsor van Top Support. Wij presenteren u daarom graag onze dienstverlening en hopen u snel weer te kunnen treffen op het veld of langs de lijn!

Missie
Onze missie is bij te dragen aan een leefbare en veilige wereld. Dat doen wij door bouwprojecten uit te voeren en daarbij gebruik te maken van de werkmethodiek Bouw Informatie Modellering (BIM). Vandaar ook de naam BIM4ALL.

Wat is BIM?
BIM is een werkmethodiek, waarbij eerst virtueel wordt gebouwd op basis van intelligence 3D-modellen. Dit met als doel om slimmer, sneller, beter en met meer rendement bouwwerken te ontwerpen, realiseren en beheren. Het is inmiddels bewezen dat door te werken met BIM, faalkosten worden voorkomen, bouwkosten worden verlaagd, het bouwproces wordt versneld en de samenwerking wordt verbeterd.

Ons team
De gehele organisatie bestaat uit BIM4ALL Rijssen, BIM4ALL Zuid en Studio X, en ruim 70 collega’s verdeelt over twee vestigingen in Rijssen en Heeswijk-Dinther. Zij werken dagelijks aan een gevarieerd aantal bouw gerelateerde projecten. Onze klanten zijn veelal projectontwikkelaars, ontwikkelende bouwers, architecten, bouwbedrijven en installateurs.

Wat wij doen
Ons team bestaat uit managers en consultants die ingezet worden voor het implementeren, optimaliseren, opleiden en digitaliseren van complete organisaties of afzonderlijke bouwprojecten. Onze BIM-modelleurs werken de virtuele 3D-modellen voornamelijk bouwkundig en installatietechnisch uit. Ook beschikken wij over 3D-laserscanners, voor het digitaal 3D-inmeten van bestaand vastgoed. De resultaten hiervan, vormen de basis voor het opstellen van een, ten opzichte van de werkelijkheid, één tot op twee millimeter nauwkeurig 3D-model. Dat gebruikt kan worden voor ontwerp, renovatie of beheer en onderhoud.

Onze data-analisten brengen alle informatie van een proces, uit verschillende bronnen bij elkaar. Dat wij vervolgens gebruiken voor het beter inzichtelijk maken van processen. Maar bovenal voor het analyseren, simuleren, voorspellen van kansen en knelpunten tijdens de uitvoering het project. En daarmee optimaliseren wij onder andere de planning en begroting. Na de realisatie dragen data-analyses ook bij aan het dagelijks gebruik van het vastgoed, door de prestaties van de installaties in het gebouw inzichtelijk te maken.


Studio X
Bij Studio X, opgericht in 2017, zijn wij specialisten in (virtuele) vastgoedcommunicatie voor bouwprojectontwikkelingen, bouwconcepten, tenders/aanbestedingen en productvisualisaties. Wij hebben alles in huis voor het optimaliseren van de verkoopprocessen. Daarbij wordt eerst gestart met het bepalen van de juiste strategie voor de juiste doelgroep. Vervolgens werken wij onder andere de brochures, artist impressions, woning- en productconfiguratoren, 3D-animaties en/of video’s uit. Ook wordt hierbij steeds vaker gebruik gemaakt van nieuwe technieken, zoals Virtual Reality, Augmented Reality en virtuele 360 graden omgevingen, wat zorgt voor nog meer beleving en inzicht in het eindresultaat.

Ontdek onze bedrijven, bezoek onze websites of volg ons op social media.

www.bim4all.com | www.studio-x.nl

Excelsior'31 is trots op haar sponsorcollectief Top Support. Klik hier voor een actueel overzicht van alle Top Support- en bordsponsoren. 

Kalender icoon woensdag 21 april 2021 13:28 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers