Arno, André en Hans winnen Excelsior'31 TV Online KantineQuiz

Foto bij Arno, André en Hans winnen Excelsior'31 TV Online KantineQuiz

Arno, André en Hans winnen Excelsior'31 TV Online KantineQuiz

Vorig weekend werd de tweede editie van de Excelsior'31 TV Online KantineQuiz georganiseerd. Meer dan 200 deelnemers beleefden een gevarieerde spelavond, met quizvragen over o.a. voetbal, sport, muziek, het Twentse dialect, foto’s, algemene kennis, Excelsior’31 en funny video’s. Ook het Excelsior’31-Ganzenbord, een actieve bingo en het 10-Letterwoord kwamen voorbij.

Arno Slagman werd de grote winnaar van de Excelsior'31 TV Online KantineQuiz. Samen met zijn vrienden André en Hans speelden ze afgelopen zaterdagavond mee vanuit een vakantiepark in het Limburgse dorpje Bemelen.

"We gingen een weekendje weg om 25 jaar vriendschap te vieren. De Excelsior'31 TV Online KantineQuiz was de perfecte zaterdagavond invulling. We keken er echt naar uit. De quiz en de live-uitzending was goed in elkaar gezet en we hebben een topavond gehad. Dat we dan ook nog eens twee mooie prijzen winnen, is natuurlijk fantastisch", vertelt Arno Slagman. 

Het team van Arno Slagman won de eerste ronde en werd eerste in het eindklassement. Lourens Smids won de tweede ronde. Daarnaast vielen ook Tim Rolleman, Lisa Spekhorst, Elise Wichers, Jesper Goossen, Sanne Goossen, Marjoly Makkinga, Gerald Nijland en Johan Vrugteveen in de prijzen. 

Excelsior'31 TV feliciteert de winnaars en bedankt alle deelnemers voor hun deelname aan de Online KantineQuiz.

Tevens een woord van dank aan de betrokken sponsoren die prijzen beschikbaar hebben gesteld voor de quiz: Kapsalon The Look, Slagerij Huiskes, Jan Ligtenberg Financieel Advies, Sfeerhuis Baan, Thuisin Rijssen, de Supportersvereniging van Excelsior'31 en Gamma Rijssen

Bekijk hieronder het Excelsior'31 TV Weekjournaal, waarin verslaggevers Eline Maassen van den Brink en Stèfan Leusink op bezoek gaan bij de grote prijswinnaars. 

 

Kalender icoon vrijdag 23 april 2021 13:38 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers