Stand van zaken teamindeling selectieteams bovenbouw

Foto bij Stand van zaken teamindeling selectieteams bovenbouw

Stand van zaken teamindeling selectieteams bovenbouw

Langs deze weg brengen wij jullie namens de Jeugd TC bovenbouw op de hoogte over de stand van zaken betreft de teamindeling van het seizoen 2021/2022. 

Omdat we ook dit seizoen helaas weinig in competitieverband hebben gevoetbald en het er naar uit ziet dat dit op korte termijn ook niet gaat gebeuren, willen we vanaf 17 mei met de nieuwe groepen voor seizoen 2021/2022 starten.

Volgende week zaterdag 15 mei staat de laatste activiteit van de huidige selectieteams bovenbouw op het programma. Vanaf maandag 17 mei beginnen we met de voorbereiding op het seizoen 2021/2022 voor de jeugdselecties bovenbouw. Zo kunnen de spelers en trainers vast aan elkaar wennen en alvast een goede eerste slag slaan met het oog op volgend seizoen.

De afgelopen periode is er veelvuldig overleg geweest met de trainers, coördinatoren, scouts en de jeugd TC bovenbouw waardoor we het eerste concept teamindeling klaar hebben voor volgend seizoen. Aankomend weekend zullen de laatste puntjes op de i worden gezet, zodat we de spelers vanaf maandag 10 mei kunnen inlichten. Dit zal gebeuren door de huidige trainers van de huidige selectieteams bovenbouw. Vanaf maandag 17 mei zal er dan gestart worden met de nieuwe teams.

Ondanks dat we niet in competitieverband hebben gevoetbald, zijn wij ervan overtuigd dat we dit jaar ook goed onderbouwde teamindelingen hebben. Dit komt door het feit dat we dit seizoen op de zaterdagen veel onderlinge wedstrijden hebben gespeeld en het feit dat de jeugdspelers al in een vroeg stadium mee gingen trainen met een hoger team, waardoor trainers, coördinatoren en scouts hierin een goede mening konden geven.

Spelers uit de onderbouw en niet-selectieteams worden binnenkort geïnformeerd over de nieuwe teams.

Technische Commissie Excelsior'31

Kalender icoon vrijdag 7 mei 2021 20:27 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers