Zaterdag 10 juli: Inzameling oud ijzer bij Excelsior'31

Foto bij Zaterdag 10 juli: Inzameling oud ijzer bij Excelsior'31

Zaterdag 10 juli: Inzameling oud ijzer bij Excelsior'31

Zaterdag 10 juli a.s. organiseert Excelsior’31 een inzameling van oud ijzer. Dit in samenwerking met handelsonderneming Nijkamp uit Rijssen. De opbrengst komt volledig ten goede aan de club!

Op 10 juli is het mogelijk om van 09.00 tot 13.00 uur oud ijzer en metalen in te leveren op de parkeerplaats van sportpark De Koerbelt. Er wordt een coronaproof routing uitgezet op de parkeerplaats.

Voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn om zelf naar De Koerbelt te komen om oud ijzer in te leveren, worden er in de week voorafgaand aan zaterdag 10 juli (week 27) ophaalroutes gereden om spullen op te halen bij mensen thuis.

Heeft u als particulier of als bedrijf ijzer of metalen die u wilt doneren aan de club, dan kunt u dit kenbaar maken bij Wim Bruggink. Hij is te bereiken via 06-24325811 of door te mailen naar
info@twentrade.nl.

In principe is het mogelijk om alles wat betreft metaal in te leveren. Denk aan een accu’s, wasmachines, drogers, fietsen, computers, laptops, ijzer, lood, koper, RVS, aluminium, electromotoren, kranen, radiatoren, kachels, kabels, gasfornuizen, gereedschap, tuinhekken, zink (dakgoten, gieters en teilen) of auto-, motor- en bromfietsonderdelen.

Let op! Het is niet mogelijk om koelkasten, vriezers, tv’s, computerschermen, ijzeren velgen met banden of lithium accu’s (van fietsen en handgereedschap) in te leveren.

Twijfelt u of iets geschikt is om in te leveren, neem dan contact op met Wim Bruggink. Mocht u nu al materialen in willen leveren, dan is er de mogelijkheid om uw oud ijzer en metalen in te leveren bij handelsonderneming Nijkamp aan de Celsiusstraat 8. Geef daar dan aan dat u het materiaal doneert aan Excelsior’31.

 

Kalender icoon donderdag 1 juli 2021 19:00 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers