Update vanuit de clubhuiscommissie

Foto bij Update vanuit de clubhuiscommissie

Update vanuit de clubhuiscommissie

Beste leden,

Helaas was ons clubhuis een lange periode gedwongen gesloten. Gelukkig mogen we door de versoepelingen weer wat meer, maar op dit moment gelden er nog wel strenge regels (1,5 meter afstand en bediening aan tafel) waar wij ons aan moeten houden. Wij vragen daarvoor jullie begrip en medewerking. Wij hopen dat het snel weer als vanouds een plek wordt waar wij gezellig een drankje kunnen doen en waar nog uren wordt nagepraat over de wedstrijd(en).


Ondanks bovengenoemde sluiting, heeft de clubhuiscommissie niet stil gezeten. We hebben onze voorraad die over de houdbaarheidsdatum dreigde te gaan met medewerking van onze leden toch tijdig kunnen verkopen. Dank daarvoor!

Verder heeft de clubhuiscommissie de afgelopen periode gebruikt om onderzoek te doen naar een nieuwe (bier)leverancier. Wij zijn zeer verheugd dat wij overeenstemming hebben bereikt met totaalleverancier Foox uit Hoogeveen. Foox zal ons primair voorzien van het biermerk Grolsch, echter voor degenen die hier expliciet om vragen kan ook Hertog-Jan geschonken worden.

Het afgelopen seizoen was voor het clubhuis, financieel gezien, een zwaar seizoen. Toch willen wij in de toekomst voor onze leden wel activiteiten blijven organiseren en wellicht daarnaast wijzigingen in het interieur kunnen aanbrengen. Gelet hierop hebben wij het bestuur voorgesteld om de consumptieprijs van een flesje bier te verhogen naar €2,-. Overige producten behouden de huidige prijzen. Het bestuur heeft met deze verhoging ingestemd. Dus vanaf vandaag is het clubhuis weer geopend conform de RIVM-richtlijnen, bieden wij per direct Grolsch aan en geldt de nieuwe prijs voor een flesje bier.

En verder? Verder is het wachten tot we weer volledig en ‘normaal’ open mogen. Wij zijn er klaar voor en hopen iedereen straks weer op de ‘oude’ manier te ontvangen. Blijf gezond!


Clubhuiscommissie Excelsior’31

Kalender icoon donderdag 10 juni 2021 19:21 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers