Excelsior'31 neemt afscheid van Krijns, Dias Nzasi en Diks

Foto bij Excelsior'31 neemt afscheid van Krijns, Dias Nzasi en Diks

Excelsior'31 neemt afscheid van Krijns, Dias Nzasi en Diks

Zaterdag stond de laatste activiteit van het seizoen 2020/2021 op het programma voor de eerste elftalselectie van Excelsior'31. Na een middag op de golfbaan in Diepenheim werd er daarna op De Koerbelt afscheid genomen van de vertrekkende spelers. 

Voor drie spelers kwam er zaterdag een einde aan hun periode bij Excelsior'31. Verdediger Joost Krijns speelde drie seizoenen bij de club en maakt de overstap naar WHC in Wezep. Jamarro Diks kwam twee seizoenen in actie voor Excelsior'31. De aanvaller maakt komende zomer de overstap naar Columbia in Apeldoorn. Walter Dias Nzasi was bezig aan zijn eerste seizoen op De Koerbelt. De aanvaller maakt de overstap naar HZVV in Hoogeveen. 

Excelsior'31 dankt Joost Krijns, Jamarro Diks en Walter Dias Nzasi voor hun inzet en wenst ze veel succes toe in de toekomst. 

Komende week is er in het Weekjournaal van Excelsior'31 TV een reportage te zien vanaf de golfbaan. De komende weken zijn er afscheidsinterviews te zien in het Weekjournaal met de vertrekkende spelers. 

 

Kalender icoon zaterdag 19 juni 2021 19:54 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers