Medische staf seizoen 2021/2022 compleet

Foto bij Medische staf seizoen 2021/2022 compleet

Medische staf seizoen 2021/2022 compleet

De medische staf van Excelsior’31 voor het seizoen 2021/2022 is rond en zal bestaan uit Franklin Achterhuis, Lotte Hulsman, Dionne Hendriksen, Maureen Averesch en Dick Schulenburg (foto boven v.l.n.r.).

Het team van fysiotherapeuten kent twee nieuwe gezichten, namelijk Lotte Hulsman en Maureen Averesch.

Lotte Hulsman (24) zal komend seizoen de fysiowerkzaamheden rondom het tweede elftal verrichten. “Sinds een aantal maanden werk ik als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Koninginneweg in Rijssen. Ik kijk ernaar uit om te starten met deze nieuwe uitdaging en ik hoop op een sportief en succesvol seizoen”, aldus de Nijverdalse.

Ook de in Rijssen woonachtige Maureen Averesch (20) zal als fysio bij het tweede elftal gaan fungeren. “In september hoop ik te starten met mijn eindstage en afstudeerproject tijdens het laatste jaar van de opleiding ‘Fysiotherapie’ te Saxion in Enschede. Ik hoop op een succesvol voetbalseizoen waarbij ik mijn steentje bij kan dragen als onderdeel van de medische staf”, vertelt Maureen.

De medische staf rondom het eerste elftal bestaat uit Franklin Achterhuis, Dick Schulenburg en Dionne Hendriksen.

Oldenzaler Franklin Achterhuis (44) zal actief blijven op de maandagavond. De eigenaar van Fysiotherapie Koninginneweg, o.a. gespecialiseerd in sportfysiotherapie, gaat zijn veertiende seizoen in als fysio bij de club.

Dick Schulenburg (48) zal op dinsdagavond actief zijn bij het eerste elftal. De Rijssenaar ondersteunde ook de afgelopen seizoenen al de medische staf op trainingsavonden.

Dionne Hendriksen (27) gaat haar vijfde seizoen in als fysiotherapeut bij Excelsior’31. Naast de donderdagavond zal Dionne, net als de afgelopen seizoenen, ook op zaterdag aanwezig zijn bij het eerste elftal. De Apeldoornse is werkzaam bij Fysiotherapie Koninginneweg, waar ze gespecialiseerd is in sportfysiotherapie. Deze maand rond ze haar masterstudie aan de SOMT in Amersfoort af.

De Technische Commissie is blij dat men bij Excelsior’31 ook komend seizoen gebruik kan maken van de kennis en expertise van deze fysiotherapeuten en wenst ze veel plezier en succes bij de club.

 

Kalender icoon donderdag 10 juni 2021 17:01 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers