TC neemt afscheid van stoppende trainers en begeleiding en trainers en kaderleden tekenen contract voor komend seizoen

Foto bij TC neemt afscheid van stoppende trainers en begeleiding en trainers en kaderleden tekenen contract voor komend seizoen

TC neemt afscheid van stoppende trainers en begeleiding en trainers en kaderleden tekenen contract voor komend seizoen

Vrijdagavond 2 juli stond de jaarlijkse afsluiting van het seizoen met begeleiding van alle selectieteams plaats. Ook werden door de aanwezige trainers en overige kaderleden de contracten voor het nieuwe seizoen ondertekend.

De TC organiseert al jaren een afsluitende avond met de begeleiding van en het kader rondom de selectieteams. Hoewel dit seizoen wat anders verlopen, kon dat gelukkig ook dit jaar plaatsvinden. Tijdens deze avond is afscheid genomen van Arjan Seppenwoolde (JO17-1), Stèfan Leusink en Jesper Jansen (JO17-2) en Daan Ligtenberg (JO15-1). Zij stoppen met hun rol bij onze selectieteams, evenals Richard Middag (JO19-1). De TC wil hen bedanken voor hun inzet. 

Deze avond stond naast afscheid ook in het teken van een vooruitblik naar het nieuwe seizoen. Dat betekent onder andere dat trainers en kaderleden hun contracten voor het nieuwe seizoen ondertekenen. De TC wil alle trainers, leiders en overig kader veel succes wensen in het nieuwe seizoen.

Kalender icoon woensdag 14 juli 2021 09:22 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers