Informatie toegang Excelsior'31 - VVSB

Foto bij Informatie toegang Excelsior'31 - VVSB

Informatie toegang Excelsior'31 - VVSB

Ook bij de tweede reguliere competitiewedstrijd van het seizoen 2021/2022  aanstaande zaterdag 4 september tegen VVSB verwachten we een dusdanig aantal toeschouwers dat het niet mogelijk zal zijn om 1,5 meter afstand te houden. Voor toeschouwers van 13 jaar en ouder is toegang tot de tribune en rondom het veld daarom alleen mogelijk op grond van een: 

1. Vaccinatiebewijs: dit toont aan dat u minimaal 2 weken geleden volledig bent gevaccineerd, of
2. Herstelbewijs: dit toont aan dat u hersteld bent van corona. Uw besmetting moet hiervoor minimaal 11 dagen daarvoor geregistreerd zijn door de GGD, of
3. Negatief testbewijs: Maximaal 24 uur en minimaal 2 uur voor aanvang heeft u zich laten testen via Testen voor Toegang. Meer informatie hierover is te vinden via 
https://www.testenvoortoegang.org/


Het vaccinatiebewijs, het herstelbewijs en het negatief testbewijs zijn te ontvangen als QR code in de Coronacheck app of als PDF document per mail. Controle is alleen mogelijk in combinatie met identificatie. Neem dus ook een ID-bewijs mee naar de wedstrijd.

De toegang bevindt zich bij de parkeerplaats, de ingang onder het scorebord.

De TOP (de ontmoetingsruimte boven de tribune) is deze wedstrijd alleen toegankelijk voor sponsors, relaties en onze gasten/genodigden.

Voor de overige delen van het sportpark geldt de 1,5 meter afstand in combinatie met het invullen van een gezondheidsverklaring. De toegang is via de reguliere ingang van het sportpark. 

Om een goede doorstroming van toeschouwers te garanderen verzoeken wij u op tijd naar ons sportpark te komen. Als u nog vragen heeft over het toegangsbeleid kunt u contact opnemen met Sandra Schulenburg, bestuurslid. Haar telefoonnummer is 06-48106210.

Kalender icoon vrijdag 27 augustus 2021 17:04 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers