MATCHDAY! 20:30 uur: LZV/Kuypers - Excelsior'31 (zaalvoetbal)

Foto bij MATCHDAY! 20:30 uur: LZV/Kuypers - Excelsior'31 (zaalvoetbal)

MATCHDAY! 20:30 uur: LZV/Kuypers - Excelsior'31 (zaalvoetbal)

Vrijdag 17 september openen de zaalvoetballers van Excelsior’31 het seizoen in de eerste divisie met een uitduel bij LZV/Kuypers. Voor speler/trainer Remco van Leeuwen direct een bijzonder duel, aangezien het de zaalvoetbalclub is in zijn woonplaats én het de club is waar hij jarenlang heeft gespeeld in zowel de eerste- als eredivisie.

Excelsior’31 gooit het dit jaar over een andere boeg. Er is afscheid genomen van een aantal spelers. Daarnaast zijn een aantal spelers zelf gestopt waardoor het enigszins een ander gezicht krijgt. Nieuw op het veld is coach Remo van Leeuwen die als speler/trainer gaat fungeren. Samen met Jan Borghuis, Lucas Aydin en Henk Lankamp zullen zij de ‘basis’ moeten vormen voor de rood-witten. De selectie daaromheen zal verder gevormd worden door louter ‘eigen’ jongens die zich op moeten gaan trekken aan het niveau.

De Rijssenaren hebben een wisselende voorbereiding achter de rug. Met een gelijkspel tegen Heracles Almelo Futsal, winst tegen zowel Morado CF, Futsal Emmeloord als bij eredivisionist AGOVV liep het tot twee weken terug op rolletjes. Maar daarna volgden nederlagen tegen Futsal Winsum en Drienerlo.

Excelsior’31 is door een smalle basis zeer kwetsbaar. Mogelijke blessures en schorsingen gaan voor een groot deel het verloop van het seizoen bepalen.

Het duel vrijdag in Lichtenvoorde heeft plaats in de Hamalandhal en start om 20.30 uur. Scheidrechters van dienst zijn de heren Lachman, Zahhaf en Kaya.

Kalender icoon vrijdag 10 september 2021 15:15 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers