Excelsior'31 2 heeft geen kind aan VVOG 2 (0-7)

Foto bij Excelsior'31 2 heeft geen kind aan VVOG 2 (0-7)

*Verslag met dank aan Matthijs Boerman

Zaterdagochtend stond de uitwedstrijd tegen VVOG uit Harderwijk op het programma. Om 11:45 werd er afgetrapt op sportpark de Strokel.

In de beginfase van de wedstrijd waren de teams aan elkaar gewaagd. Het was Frank Gerritsen Mulkes die in de 23e minuut de ban brak en na een goede individuele actie de 0-1 op het scorebord zette. In de 35 minuut was het Jasper Groothuis die in de rebound de 0-2 binnen schoot.

Na rust domineerde Excelsior’31 2 de wedstrijd volledig. Een fantastische steekpass van Jasper Groothuis stond aan de basis van de 0-3. Matthijs Boerman was in de 47e minuut de doelpuntenmaker. In de 53 minuut was het opnieuw Jasper Groothuis, Hij scoorde zijn tweede na een goede aanval over rechts. 5 minuten later was opnieuw Jasper Groothuis die scoorde. De 0-5 en zijn hattrick was een feit.

In de resterende minuten werd het goede spel van Excelsior’31 2 nog beloond met de 0-6 door Jayden en 0-7 door Mathay.

Volgende week wacht de derby tegen Enter Vooruit 2. De aftrap op sportpark De Koerbelt is om 14:30uur!